Πάρτε τον Marc Jacobs σπίτι σας

Πάρτε τον Marc Jacobs σπίτι σας

Ο Muscle Man Marc κυκλοφόρησε και σε κούκλα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των fashionistas που έχουν αδυναμία στον Marc Jacobs (εμείς πάντως σε αυτήν ανήκουμε) και πάντα ήθελα να τον πάρουν μαζί τους σπίτι τους, πλέον υπάρχει λύση: ο σχεδιαστής κυκλοφόρησε την κούκλα Muscle Man Marc, εμπνευσμένη από την κούκλα- αντίγραφό του στο South Park.

Αν δεν γνωρίζετε ότι ο ταλαντούχος σχεδιαστής έχει ήδη κάνει ένα «πέρασμα» από τη διάσημη σειρά καρτούν, να σας ενημερώσουμε ότι οι σχεδιαστές της σειράς, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Jacobs είχε ήδη δύο tattoo χαρακτήρων του South Park, ένιωσαν ότι έπρεπε να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτόν με κάποιο τρόπο, έτσι δημιούργησαν την κούκλα του Cartman, που είναι αντίγραφο του σχεδιαστή, ονόματι Muscle Man Marc.

Ο Jacobs, από τη μεριά του, μετά την προβολή του επεισοδίου, «χτύπησε» και τον χαρακτήρα του σε tattoo καταρχήν και τώρα κυκλοφόρησε, στις μπουτίκ του, τον ίδιο χαρακτήρα σε κούκλα. Η τιμή της είναι τα 125$ στις Η.Π.Α., και αμφιβάλλουμε πολύ για το εάν και κατά πόσο ο Cartman θα μπορούσε όντως να την αποκτήσει.