Η πρώτη μου γνωριμία με το Queen.gr και τη Regalinas, κι ένα ζεστό ευχαριστώ σε όλους εσάς

Η πρώτη μου γνωριμία με το Queen.gr και τη Regalinas, κι ένα ζεστό ευχαριστώ σε όλους εσάς

Όπως ήδη γνωρίζετε ο διαγωνισμός του QUEEN.GR και της Regalinas έχει λήξει και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση της νικήτριας. Ονομάζομαι Αχλαδά Μαρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψηφίσαν για να μπώ στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού και φυσικά να ευχαριστήσω και την Regalinas που με επέλεξε. Σαν πρώτη μου μέρα θα ήθελα να μιλήσω για την γνωριμία μου με τους ανθρώπους του QUEEN.GR και της Regalinas που έγινε την προηγούμενη βδομάδα καθώς το καλωσόρισμα τους ήταν τόσο θερμό που με έκαναν να αισθανθώ άνετα απ' την πρώτη στιγμή.

Την Πέμπτη ήταν το πρώτο μου ραντεβού στα γραφεία του QUEEN. Μια θερμή υποδοχή με περίμενε από την Νίκη Κάρτσωνα και όλους τους συντάκτες. Άνθρωποι χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και με χιούμορ μου έδωσαν να καταλάβω πως εργάζονται σε ένα κλίμα κάτι παραπάνω από τέλειο και εδώ μπορώ να πω πως το ζήλεψα λιγάκι, οκ αρκετά. Αφού πέρασα από ένα tet a tet με την Νίκη, γνώρισα το team και μου έδειξαν τον τρόπο που εργάζονται, είχε φτάσει η ώρα να αποχωρήσω μη θέλοντας φυσικά.

Την Παρασκευή φτάνοντας στο showroom της Regalinas με καλωσόρισαν δύο εκπληκτικοί άνθρωποι η Τίνα Μπίρλη και ο Γιώργος Γεωργίου. Δύο άνθρωποι πραγματικά ευχάριστοι και καλοσυνάτοι. Αφού γνωριστήκαμε με οδήγησαν στον χώρο όπου όλο το δυναμικό της εταιρείας δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να φτιάξουν όχι απλά ρούχα αλλά μόδα. Εκεί είχα την τιμή να γνωρίσω την Κα Ειρήνη Γεωργίου όπου με το μεράκι της, το ταλέντο της και την αγάπη της για την μόδα κατέφερε να φτιάξει μια εταιρεία με δικό της στυλ που ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Φυσικά στο πλευρό της ο αγαπημένος της σύζυγος ο Κος Σταύρος.

Όλοι μαζί κάτσαμε και συζητήσαμε για το πώς θα βγει η στάμπα και η μπλούζα στην παραγωγή. Είδαμε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και ψάξαμε πολύ προσεκτικά πιο θα είναι το ύφασμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς οι απαιτήσεις όλων μας είχαν ανεβάσει αρκετά τον πήχη. Και αφού καταλήξαμε σε όλα τα παραπάνω είχε έρθει η στιγμή που θα έπρεπε να δούμε το σχέδιο που θα είχε το t-shirt μας. Έπεσαν τόσες πολλές ιδέες στο τραπέζι που πραγματικά δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε, αλλά μέσα από την συζήτηση και την καλή διάθεση καταλήξαμε να... Ουπς δε μπορώ να πω παραπάνω, λίγη υπομονή φίλες μου καθώς η μπλούζα θα βρεθεί πολύ σύντομα στα ράφια των καταστημάτων.

Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι αισθάνομαι ιδιαιτέρα τυχερή που από σήμερα και για τριάντα μέρες θα μοιραστώ μαζί σας διάφορα tips μόδας και θα αποτυπώνω την δική μου άποψη στη σελίδα του QUEEN.GR. Πιστεύω πως θα είναι μια πραγματικά τέλεια εμπειρία για μένα τουλάχιστον. Ελπίζω να μην σας απογοητεύσω.