Η Beyonce είναι το πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής της Η&Μ

Η Beyonce είναι το πρόσωπο της καλοκαιρινής συλλογής της Η&Μ

Η αγαπημένη μας star τώρα και σε ρόλο μοντέλου.

Το αγαπημένο μας H&M δεν έχει σταματήσει να μας εκπλήσσει με τις συνεργασίες του και αυτή τη φορά η χαρά είναι μεγάλη. Το αγαπημένο μας κορίτσι, η κυρία Carter, η πριγκίπισσας Bey, η μία και μοναδική Beyonce, θα εμφανιστεί σην τηλεόραση και σε διαφημίσεις ως "Beyoncé as Mrs. Carter in H&M". Η ιδέα πίσω από αυτά τα καλά νέα είναι πως κάθε γυναίκα μπορεί να είναι αυτό που ενσαρκώνει η διάσημη star, δυνατή, εύθραυστη, αστεία, μητέρα, ερωμένη, τα πάντα.

"Πάντα μου άρεσε το H&M, γιατί είναι οικονομικό και πολύ διασκεδαστικό. η όλη λογική γύρω από τη γυναίκα και τα διαφορετικά της συναισθήματα μέσα από τα τέσσερα φυσικά φαινόμενα έκαναν τη φωτογράφιση στο τροπικό νησί τόσο χαρούμενη που δεν έμοιαζε με διαφημιστικό, αλλά σαν ένα απλό βίντεο", δήλωσε η πρωταγωνίστρια για την εμπειρία της.

Στην καμπάνια η Beyonce φοράει τα πιο βασικά κομμάτια του καλοκαιριού, ένα bodycon φόρεμα, ένα αέρινο καφτάνι και φυσικά μαγιό, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως οι λεπτομέρειες έχουν την επιμέλεια της ίδιας της τραγουδίστριας.

Το 25% των πωλήσεων από τη συλλογή H&M for Water collection θα δοθούν στο H&M for WaterAid, για το οποίο από το 2002, το H&M έχει καταφέρει να μαζέψει £2,650,000. Οι υπέροχες φωτογραφίες της καλλονής που έχουμε λατρέψει γυρίστηκαν στο Nassau των Bahamas από τους φωτογράφους Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, ενώ στο διαφημιστικό θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη Beyonce στο νέο της τραγούδι Standing On The Sun, που θα μπορείτε να βρείτε από τις αρχές του Μαΐου στο hm.com.

H&M δεν κρατιόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Queen.gr αποκλειστικό: βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση Maison Martin Margiela για το H&M και σας τα λέμε όλα

Maison Martin Margiela for H&M New York: Mία διαφορετική παρουσίαση που μας καθήλωσε!

To Queen.gr μεταδίδει από το show Maison Martin Margiela for H&M στη Νέα Υόρκη (βίντεο
Συμβαίνει τώρα: Η σειρά της Marni για τα H&M ξεπούλησε μέσα σε λίγα λεπτά

Συμβαίνει τώρα: Το κοινό ψωνίζει τα Versace για την H&M και είμαστε εκεί