Xiaxue: Η πιο διάσημη blogger γέννησε αψεγάδιαστη και χαμογελαστή on-line

Xiaxue: Η πιο διάσημη blogger γέννησε αψεγάδιαστη και χαμογελαστή on-line

Μάσκαρα, make-up, manicure, lip gloss και εντυπωσιακό χτένισμα δεν κουνήθηκαν από τη θέση τους

Η Xiaxue είναι η πιο δημοφιλής blogger στον κόσμο με πάνω από 200.000 followers. Ασχολείται με μόδα (ασχολίαστο), ομορφιά και αντικείμενα σπιτιού καθώς και οτιγήποτε έχει να κάνει με το lifestyle της Σιγκαπούρης.

Η κατά κόσμον Wendy Cheng, 28, χρησιμοποιεί το nickname Xiaxue, και βγάζει εκατομμύρια από το blog της. Ζει κυριολεκτικά χωρίς να ξοδεύει το παραμικρό ενώ πληρώνεται αδρά για να φορά ρούχα, να δοκιμάζει καλλυντικά, να κάνει πλαστικές και να τρώει. Ήδη το μωράκι της ονόματι Dashiel Marquet Sayre, πήρε τα πρώτα του χρήματα $25.000 με το που γεννήθηκε.

Η Xiaxue μοιράζεται τα πάντα με τους θαυμαστές της τόσο στο blog όσο και στο προσωπικό της κανάλι, στο twitter, στο facebook, στο instagram- παντού. Έτσι έκανε και με τη γέννα της. Πιο σωστά την καισαρική της που πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Mount Elizabeth συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Mike Sayre, 31. Όλα πληρωμένα φυσικά.

Εννοείται πως η Xiaxue δεν γέννησε σαν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Γέννησε ποστάροντας τα πάντα: χτενισμένη, βαμμένη, με το make-up τις ψεύτικες βλεφαρίδες της, το lip-gloss της και τους φακούς επαφής στην εντέλεια. Τρίχα δεν κουνήθηκε και το χαμόγελο; Αυτοκόλλητο! Η μικροσκοπική Xiaxue είναι εθισμένη στη δημοσιότητα και τις πλαστικές. Δεν έχετε παρά να δείτε πώς ήταν και πώς έγινε.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η εικόνα μας είναι διαφορετική στον καθρέφτη σε σχέση με τις φωτογραφίες;

Αν οι σούπερ ήρωες ζούσαν στην Αρχαία Ελλάδα