H Tracy Anderson λανσάρει κολάν σε συνεργασία με την Gwyneth Paltrow

H Tracy Anderson λανσάρει κολάν σε συνεργασία με την Gwyneth Paltrow

Η celebrity trainer και η Goop σε νέα εγχειρήματα

Η Tracy Anderson δεν έχει ως μόνο ενδιαφέρον της να κάνει τις πελάτισσές της αδύνατες και γυμνασμένες. Σκοπεύει να μπει ενεργά στον κόσμο της μόδας. Συνεργάστηκε με το αγαπημένο της ... 'δημιούργημα' την Gwyneth Paltrow και σχεδίασαν μαζί μία σειρά με κολάν που σκοπό έχει να κάνει τις γυναίκες να δείχνουν και να αισθάνονται υπέροχες την ώρα που γυμνάζονται.

Η σύνθεσή τους είναι 85 % nylon και 15 % Lycra spandex, στην τιμή των $60. Τα σχέδια από τα οποία μόνο μία μικρή γεύση μπορούμε να πάρουμε προς το παρόν, βασίζονται στο προσωπικό της γούστο σε ό, τι αφορά τα χρώματα και στη βοήθεια της κολλητής της πλέον Gwyneth. Το υπέροχο είναι πως κρατούν το σώμα σφιχτό και σμιλεύουν τη σιλουέτα, κάνοντας τις γυναίκες να δείχνουν αψεγάδιαστες ενώ δεν ιδρώνουν.

Tα βρίσκει κανείς προς το παρόν μόνο στο site της celebrity trainer tracyandersonmethod.com, και ελπίζει μάλιστα να αρέσουν σε κάποια μεγάλη αλυσίδα ώστε να κυκλοφορήσουν ευρέως. Tα tank tops κοστίζουν $39.50, τα μπουστάκια $29.99, και τα T-shirts από $11 έως και $15.

Διαβάστε ακόμη:
Get the look: Λευκό, μπλε, κόκκινο για το απόλυτο στυλ της σεζόν

Οι τσάντες του οίκου Gucci είναι πλέον οικολογικές