Το Harper's Bazaar εμπνέεται από την Grace Kelly

Το Harper's Bazaar εμπνέεται από την Grace Kelly

Για το τεύχος Σεπτεμβρίου του βρετανικού Harper's Bazaar η Angela Lindvall μεταμορφώνεται στην πριγκίπισσα Grace του Μονακό.

Είναι μερικές γυναίκες, σύμφωνα με το βρετανικό Harper's Bazaar, που το επίπεδό αίγλης της ζωής τους προκαλεί τη ζήλια κάθε γυναίκας του πλανήτη. Οι Audrey Hepburn, Jackie Kennedy και Marilyn Monroe είναι τρεις από αυτές που μαζί με την Grace Kelly, την πριγκίπισσα του Μονακό, έχουν εμπνεύσει αμέτρητα editorial, ενώ πάμπολλα μοντέλα και celebrities έχουν κληθεί να μεταμορφωθούν για να ενσαρκώσουν τις iconic φιγούρες τους.

Έτσι, λοιπόν, για το τεύχος Σεπτεμβρίου του το βρετανικό Harper's Bazaar εμπνεύστηκε από την Grace Kelly και η Angela Lindvall (οι φανατικές του Project Runway, την γνωρίζετε ως παρουσιάστρια του «Project Runway: All Stars») μεταμορφώθηκε υπό τις στυλιστικές οδηγίες της Leith Clark και πόζαρε στο φακό της Liz Collins για το editorial με τίτλο «Grace In Motion». Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο φωτογραφιών εμπνευσμένων από τη δεκαετία του '50, που αποπνέουν την κομψότητα και το εκλεπτυσμένο γούστο της Grace Kelly μεταφρασμένα στη σύγχρονη εποχή.

Διαβάστε επίσης:

H Gisele για τα H&M

Saskia de Brauw: καλωσορίζει ένα grunge φθινόπωρο στη γαλλική Vogue

Παλτό και ντεκολτέ: μια ιδιόρρυθμη σχέση