Ελληνίδες, μοντέλα με καριέρα εκτός συνόρων

Ελληνίδες, μοντέλα με καριέρα εκτός συνόρων

Ρός, Ζωή, Άντζι, Ισμήνη, Νάσια, Ιωάννα και Γεωργία  είναι οι Ελληνίδες που αυτή τη στιγμή τα καταφέρνουν στο modeling και εκτός Ελλάδος.

Αν κάτι μπορεί να εξάγει με βεβαιότητα η Ελλάδα, πέρα από τον ήλιο, τη θάλασσα και τα προϊόντα της ελληνικής γης, είναι η ομορφιά. Και το κάνει πολύ καλά με όλο και περισσότερα κορίτσια να τα καταφέρνουν να διαπρέψουν στο εξωτερικό στο modeling.

Πιο διάσημη στους φασιονίστες η Ρος Γεωργίου, που μετά την καμπάνια του Louis Vuitton, στην οποία και πρωταγωνίστησε συνεχίζει να φιγουράρει σε περιοδικά και να περπατά σε πασαρέλες στα fashion weeks κάνοντας μας περήφανους. Δεν είναι, όμως, η μόνη. Στα βήματά της κινήθηκε και η ανερχόμενη Άντζυ Καραντώνη που είδαμε στις σελίδες της ιταλικής Vogue.

Η Νάσια Μυλωνά συνεχίζει να ταξιδεύει στο εξωτερικό για φωτογραφήσεις, όπως πρόσφατα έκανε και για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού So Chic, ενώ η Ιωάννα Ντεντή είναι ίσως η μόνη από τα κορίτσια του Next Top Model που πέρασε τα ελληνικά σύνορα για τα καλά, πόζαρε για περιοδικά σε Τουρκία και Γερμανία μεταξύ άλλων, ενώ πριν δυο μήνες φιλοξενήθηκαν φωτογραφίες της σε σελίδες της ρωσικής Vogue.

Ανάμεσά στις παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την Ελληνοσουηδέζα Ζωή Μαντζακάνη που πρόσφατα πόζαρε για το περιοδικό Masquerade στο Ντουμπάι, η Ελληνοιρλανδή που φιγούραρε στο εξώφυλλο του τεύχους με τις 100 πιο σέξι γυναίκες για το 2013 του περιοδικού FHM, Γεωργία Σάλπα, αλλά και την Ισμήνη Νταφοπούλου που πέρα από το κορίτσι των διαφημιστικών του Ant1 και δασκάλα, πετιέται συχνά στο εξωτερικό για επιλεγμένες δουλειές (όπως πρόσφατα στην γειτονική Τουρκία).

Διαβάστε επίσης:

Natasha Poly: επιστροφή στα εξώφυλλα

Το χειμωνιάτικο παραμύθι του Cartier