5 απλά βήματα για άψογο στυλ

5 απλά βήματα για άψογο στυλ

Για εμφανίσεις με χαρακτήρα, σε κάθε περίσταση

1) Βρείτε το signature look σας
Η κίνηση- κλειδί για τέλειες εμφανίσεις ξεκινάει από τον εντοπισμό της στυλιστικής σας προσωπικότητας. Μαζέψτε φωτογραφίες και εικόνες από περιοδικά, βιβλία και sites που σας εμπνέουν και αναρωτηθείτε ποιες είναι οι εμφανίσεις που σας κάνουν να νιώθετε ο εαυτός σας.

2) Καθαρίστε την ντουλάπα σας
Αφού βρείτε ποιο είναι το look που σας ταιριάζει, ξεφορτωθείτε όλα τα κομμάτια που δεν συμβαδίζουν με αυτό. Μπορεί να είναι σκληρό, αλλά τα fashion icons μένουν πιστά στο signature look τους.

3) Φροντίστε για την τέλεια εφαρμογή
Είναι πολύ σημαντικό τα ρούχα μας να εφαρμόζουν τέλεια, αλλά και να αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία, Βρείτε ποια είναι αυτά και επενδύστε σε κομμάτια που τα τονίζουν.

4) Βρείτε τα χρώματά σας
Όλοι μπορούμε να φορέσουμε έντονα χρώματα- όσο κι αν τα φοβόμαστε συνήθως. Βρείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με το δέρμα αλλά και την απόχρωση των μαλλιών και των ματιών σας και μην φοβάστε να εμφανιστείτε με αυτές!Για εμφανίσεις με χαρακτήρα, σε κάθε περίσταση

5) Επενδύστε σε ένα σωστό κούρεμα
Τα μαλλιά μας είναι το μόνιμο αξεσουάρ μας και η σωστή κουπ θα αναδείξει τα δυνατά σημεία του προσώπου μας δείχνοντάς μας πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο για την κατάλληλη κουπο για εμάς είναι μία κίνηση- επένδυση