Η Beyoncé και τρία top models στο νέο της clip

Η Beyoncé και τρία top models στο νέο της clip

Σε ένα από τα δεκατέσσερα νέα τραγούδια και βίντεο που κυκλοφόρησε η Beyoncé την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνιστούν οι Joan Smalls, Chanel Iman και Jourdan Dunn.

 

Την Πέμπτη η Beyoncé μας εξέπληξε ευχάριστα κυκλοφορώντας χωρίς καμία προειδοποίηση το νέο της πέμπτο κατά σειρά album μονομιάς. Χωρίς κανένα teaser, χωρίς τραγούδια να διαρρέουν πιο νωρίς, χωρίς promo η Queen Bey κυκλοφόρησε μέσω iTunes το album της με τίτλο «Beyoncé», το οποίο περιλαμβάνει δεκατέσσερα τραγούδια και δεκαεπτά βίντεο.

Σε αυτό το οπτικοακουστικό δημιούργημα της Beyoncé, όπου περιέχεται και ένα τραγούδι με το όνομα της κόρης της Blue Ivy μαζί με το αντίστοιχο cameo, την προσοχή μας τράβηξε το «Yoncé».

{youtube} Vlkrm8nLCJo{/youtube}

Το εν λόγω track μας κέρδισε στο preview που το ακούσαμε όχι μόνο λόγω του ρυθμού του, αλλά και γιατί μια τριάδα από top models πρωταγωνιστεί στο clip. Οι Joan Smalls, Chanel Iman και Jourdan Dunn χορεύουν αισθησιακά και ποζάρουν σε αυτό το clip παρέα με την Beyoncé αποδεικνύοντας πως όντως τον κόσμο κυβερνούν οι γυναίκες, όπως διαμήνυε στο παρελθόν η Sasha Fierce .

Διαβάστε επίσης:

Η Beyoncé κάνει twerking

Beyoncé & Jay –Z: το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι της χρονιάς