Edie Campbell: το top model της Vogue για το 2013

Edie Campbell: το top model της Vogue για το 2013

Η εικοσιτριάχρονη από την Βρετανία είναι αδιαμφισβήτητα το top model της Vogue για την χρονιά που χθες τελείωσε.

 

Μπορεί η Doutzen Kroes να είναι η βασίλισσα των εξωφύλλων της Vogue για τη χρονιά που μας πέρασε, όμως, στο εσωτερικό της Βίβλου της μόδας τα πράγματα αλλάζουν. Ανάμεσα στις Cara Delevingne, Andreea Diaconu, Karlie Kloss, Joan Smalls και Anja Rubik μεταξύ άλλων μία Βρετανίδα κατόρθωσε να έχει εντυπωσιακή παρουσία στo εσωτερικό της Vogue.

Ο λόγος για την εικοσιτριάχρονη Edie Campbell, που φέτος είδε την καριέρα της να απογειώνεται πρωταγωνιστώντας στις καμπάνιες των Louis Vuitton, Lanvin, Alexander McQueen και Marc Jacobs μεταξύ άλλων, περπατώντας στα πιο σημαντικά show του Παρισιού ενώ της απονεμήθηκε και ο τίτλος του «Model of the Year» στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας.

Τώρα όσον αφορά στη Vogue πολλοί είναι οι παράγοντες που την έκαναν να ξεχωρίζει. Πόζαρε για τις σημαντικότερες εκδόσεις της Vogue (αμερικανική, βρετανική, ιταλική, γαλλική και γερμανική), φωτογραφήθηκε από major φωτογράφους, όπως οι David Sims και Steven Meisel, ήταν πρωταγωνίστρια μόνη της σε editorials και μάλιστα πολλών σελίδων, ενώ φιγούραρε και σε πέντε εξώφυλλα. Στο σύνολο το 95% σχεδόν της δουλειάς φωτογραφικά της Edie ήταν φέτος για τη Vogue, γεγονός που την ανέβασε στην κορυφή της λίστας των top models για τη Βίβλο της Μόδας.

Διαβάστε επίσης:

Chanel: η βασίλισσα της Vogue

Ποιος φωτογράφος υπέγραψε τα περισσότερα Vogue εξώφυλλα το 2013;