Chanel: χρώμα και graffiti στις τσάντες της επόμενης σεζόν

Chanel: χρώμα και graffiti στις τσάντες της επόμενης σεζόν

Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες Chanel τσάντες από τη συλλογή της ερχόμενης άνοιξης.

 

Ο Karl Lagerfeld στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης 2014 συλλογής ήταν ξεκάθαρο πως άφησε αυτή η λεπτή γραμμή μεταξύ μόδας και τέχνης να γίνει δυσδιάκριτη. Μετέτρεψε την περιοχή γύρω από την πασαρέλα σε γκαλερί και πρόσθεσε χρώμα σε πολλές από τις δημιουργίες του σαν σύγχρονος ζωγράφος. Τα αξεσουάρ, βέβαια, για άλλη μια φορά έκλεψαν την παράσταση και η σχεδιάστρια αξεσουάρ της Chanel, Laetitia Crahay, εμπνεύστηκε απ' το όραμα τέχνης του Lagerfeld και το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για τα backpacks, τις κλασσικές 2.55 καπιτονέ αλλά και τις υπόλοιπες τσάντες της σεζόν που έρχεται.

{youtube}lnanfptXwPg{/youtube}

Τα αξεσουάρ της συλλογής αυτής είναι εκπληκτικά: σκληρές τσάντες σε αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί που ντεγκραντάρουν με το διπλό C λογότυπο να ξεχωρίζει, θήκες τηλεφώνων και η 2.55 καπιτονέ δανείζεται τα χρώματα του ουράνιου τόξου και παρουσιάζεται με ένα ασορτί φουλάρι.

Εκείνη, όμως, η τσάντα που έκλεψε την παράσταση στο show της Chanel ήταν το σακίδιο πλάτης. Με τις φήμες να θέλουν την Cara Delevingne να είναι η πηγή έμπνευσης, το Chanel backpack εμφανίστηκε πολύ «νεανικό» και με αναφορές στη μόδα του δρόμου με τα graffiti Chanel logos να πρωταγωνιστούν.

Δείτε τις νέες Chanel τσάντες και διαβάστε επίσης:

H νύφη της Chanel φοράει sneakers