7+1 haute couture νυφικά για την ερχόμενη σεζόν

7+1 haute couture νυφικά για την ερχόμενη σεζόν

Τώρα που η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής του Παρισιού τελείωσε συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε στην πασαρέλα.

Αν δεν υπήρχε το θέμα budget στη μέση όλες οι γυναίκες θα ήθελαν την ημέρα του γάμου τους να φορέσουν ένα νυφικό υψηλής ραπτικής που θα είχε την υπογραφή οίκων όπως οι Dior, Chanel και Valentino. Εάν, λοιπόν, είχατε τόσα πολλά χρήματα αυτές είναι οι επιλογές που θα είχατε για την επόμενη σεζόν.

Ο Elie Saab απευθύνεται σε βασιλικές νύφες, που θέλουν να μοιάζουν με πριγκίπισσες του Disney με μεγάλες φούστες με φουρό, ενώ από την άλλη ο Dior με τη μινιμαλιστική ματιά του Raf Simons ντύνει πιο μοντέρνες νύφες με δημιουργίες όπου πέταλα συμμετρικά ράβονται σε όλο το νυφικό. Η Chanel σε streetwear ύφος εμφάνισε το νυφικό της με αθλητικά παπούτσια, ένα νυφικό που μοιάζει με αέρινο, αιθέριο νυχτικό εκ διαμέτρου αντίθετο με τη λογική του Valentino που παρουσίασε όλο το μεγαλείο της τέχνης του κεντήματος σε μια ρομαντική, περίπλοκη, θαυμάσια δημιουργία.

Τέλος, ο Zuhair Murad έντυσε τη νύφη του με πάρα πολλά λουλούδια, ενώ οι Ralph & Russo δούλεψαν πολύ με τις πτυχώσεις και ο Alexis Mabille επέμεινε σε τουαλέτες που ακολουθούν τις σιλουέτες. Τέλος, για τις νύφες που θέλουν να φτάσουν την υπερβολή στα άκρα ο Jean-Paul Gaultier, έμεινε πιστός στο προσωνύμιό του «l'enfant terrible» και παρουσίασε μια δημιουργία εμπνευσμένη από το burlesque. Εκτός από την Dita Von Teese ποια θα μπορούσε να τολμήσει κάτι τέτοιο στο γάμο της;

Διαβάστε επίσης:

H μηχανή του οίκου Chanel