Το καλοκαίρι απαιτεί τεχνικολόρ αναζητήσεις

Το καλοκαίρι απαιτεί τεχνικολόρ αναζητήσεις

Με τον χειμώνα να μην έχει ακόμη πολλές ημέρες ζωής η κυρίαρχη τάση στη μόδα την σεζόν που ακολουθεί φωνάζει χρώμα.

Θυμάστε το έργο Babe Rainbow του pop art καλλιτέχνη Peter Blake; Κάπως έτσι φανταστείτε πως τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο τα χρώματα στις δημιουργίες της άνοιξης που έρχεται σε μια χρωματική παλέτα δανεισμένη από ένα ζωγράφο με αποχρώσεις τολμηρές και έντονες.

Καλοκαίρι και χρώμα έτσι και αλλιώς πάνε μαζί και αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές δεν τσιγκουνεύτηκαν να χρωματίσουν τις πασαρέλες από την κορυφή μέχρι τα νύχια με όλο το φάσμα ενός αστραφτερού ουράνιου τόξου. Alexander McQueen, Fendi, Chanel, Roksanda Ilincic, Paul Smith, Emilio Pucci, Diane Von Furstenberg, Antonio Berardi και Prada είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που γέμισαν χρώμα τις συλλογές τους. Τα χρώματα εναλλάσσονται, δημιουργούν prints, σχηματίζουν σωστά έργα τέχνης όπως στην περίπτωση της Prada ή της Diane Von Furstenberg, παίζουν σε υφές και υλικά όπως αριστοτεχνικά πειραματίστηκε με παγιέτες ο Peter Dundas του Pucci, είτε απλά κατακλύζουν total looks με μια μόνο απόχρωση.

Ποντάρετε, λοιπόν, στο χρώμα είτε φορώντας το ένα δίπλα στο άλλο, είτε διαλέγοντας ένα μονάχα, εκείνο που σας φτιάχνει τη διάθεση με τα κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο και μπλε να έχουν την τιμητική τους αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

7+1 haute couture νυφικά για την ερχόμενη σεζόν

Chanel: χρώμα και graffiti στις τσάντες της επόμενης σεζόν