Ποια τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε το Chanel νυφικό της;

Ποια τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε το Chanel νυφικό της;

Δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως το 240 περίπου χιλιάδων ευρώ νυφικό της, λείπει από τη ντουλάπα της.

 

Το 2011 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Sam Cooper στο Gloucestershire της Βρετανίας φορώντας δύο νυφικά. Το ένα, αυτό που φορούσε στο γάμο, ήταν σχεδιασμένο από τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Delphine Manivet και το άλλο, αυτό που φόρεσε στη δεξίωση, είχε και αυτό γαλλική υπογραφή, εκείνη του οίκου Chanel.

lily-allen-chanel-vogue-12mar14-chanel b 320x480

Ο λόγος για την pop star Lily Allen, που το 2009 ήταν πρόσωπο του maison Chanel για την καμπάνια της συλλογής τσαντών Coco Cocoon, και σε συνέντευξή της πρόσφατα ρωτήθηκε για το πιο ακριβό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα της. Η Allen απάντησε «Υπάρχουν δύο στοιχεία σε αυτήν την απάντηση. Το πρώτο είναι πως αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει πια στην γκαρνταρόμπα μου. Το δεύτερο, πως αυτό το κομμάτι είναι το Chanel νυφικό μου, αξίας 200 χιλιάρων λιρών. Χάθηκε. Δεν ξέρω που είναι».

Πριν αρχίσετε να αναρωτιέστε πως γίνεται να χάσεις το νυφικό σου, να σας ενημερώσουμε πως πριν λίγες ώρες η τραγουδίστρια τουίταρε πως βρήκε τελικά το custom made νυφικό της (που ήταν, πως το βρήκε και έξτρα λεπτομέρειες δεν ανέφερε). Ουδέν σχόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Karl Lagerfeld: Και ξενοδοχείο με την υπογραφή του

Rihanna: η hot celeb του παρισινού fashion week