Kimono Jacket: Πώς θα φορέσετε το πιο hot πανωφόρι της Άνοιξης

Kimono Jacket: Πώς θα φορέσετε το πιο hot πανωφόρι της Άνοιξης

Το statement κομμάτι έχει την δυνατότητα να αναδείξει τα πιο minimal outfits μας

Τις τελευταίες σεζόν επανέρχεται ως το must- have κομμάτι κάθε ενδιαφέρουσας γκαρνταρόμπας. Ο λόγος για το kimono jacket, το οποίο δίνει χαρακτήρα ακόμα και στα πιο απλά, casual outfits μας. Πώς, όμως, θα το φορέσουμε, ώστε να αναδείξουμε το σχέδιό του, τα υπόλοιπα σημεία της εμφάνισής μας, αλλά και την σιλουέτα μας;

Αν το kimono jacket σας είναι κοντό, προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα σορτσάκι από denim και λευκό t- shirt. Αν και statement από μόνο του, προτιμήστε να το συνδυάσετε με ένα φουλάρι, σε απόχρωση παρεμφερή με το jacket ή τα prints του, που θα σας βοηθήσει να "παίξετε" με τις υφές και τους όγκους, κάνοντας το απαραίτητο layering και ολοκληρώστε άψογα την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ενδιαφέροντα σκουλαρίκια.

Αν, πάλι, προτιμήσετε να καλύψετε λίγο μεγαλύτερο μέρους του σώματός σας, ένα μακρύ τζιν παντελόνι, με απλό τοπ και ένα chunky κολιέ θα κάνει την διαφορά. Το μακρύτερο kimono jacket είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κάνετε ιδιαίτερες εμφανίσεις, αφού μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και την πιο βαρετή εμφάνιση. Ιδανικότεροι συνδυασμοί είναι αυτοί με casual, denim κομμάτια, αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να το συνδυάσετε και με απλά φορέματα, κατά προτίμηση κοντού μήκους και flat παπούτσια. Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ- κλειδιά (φουλάρια, μαντήλια, pendants, μακριά σκουλαρίκια) για να δημιουργήσετε την αίσθηση των διαφορετικών υφών και υλικών, που πάντα δημιουργεί ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.