BREEZE: Το must have ανοιξιάτικο αξεσουάρ!

BREEZE: Το must have ανοιξιάτικο αξεσουάρ!

Έφτασε η άνοιξη και τα αγαπημένα μας ρολόγια BREEZE, γνήσιοι εκπρόσωποι όλων των megatrends, προτείνουν για φέτος απίθανα χρωματιστά καντράν που «αντανακλούν» τη χαρά που κρύβετε μέσα σας και «εκπέμπουν» stylish vibes προς κάθε κατεύθυνση!


Συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις fashionistas τις πιο up-to-date αποχρώσεις της σεζόν ανάμεσα από τις αμέτρητες επιλογές της νέας συλλογής BREEZE Watches Spring/Summer 2016 Collection!

Εντυπωσιακά ρολόγια και χρονογράφοι BREEZE από τις ολοκαίνουργιες σειρές Color-Blocking, Iconic, Sunnies και WildCard, συνδυασμένα με τον αισθησιακό ροζ χρυσό για έξτρα λάμψη, με μοναδικά ανάγλυφα σχέδια και «παιχνιδιάρικα» χρωματιστά καντράν, σε πράσινο, γαλάζιο, κόκκινο και σάπιο μήλο!
Αυτή την άνοιξη μην αφήσετε τίποτα στην τύχη! Κερδίστε τις εντυπώσεις με τα απόλυτα must-have items της εποχής, σε ένα από τα top χρώματα της σεζόν!


Και μην ξεχνάτε, όλα τα ρολόγια BREEZE είναι αδιάβροχα (100μ.) και δεν χρειάζεται να τα αποχωρίζεστε ποτέ από το χέρι σας!
Δείτε τα όλα στο BREEZE site, ή κάνετε «Like» στη σελίδα των Breeze Watches στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτες τα latest news & trends του brand!


Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα: DREAM SPOT, T. 210-6754021, 24, 25.