Δέκα λόγοι που φέτος αξίζει να ζήσεις μία άκρως καλοκαιρινή εμπειρία IPANEMA!

Δέκα λόγοι που φέτος αξίζει να ζήσεις μία άκρως καλοκαιρινή εμπειρία IPANEMA!

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει, ανοιχτά παπούτσια!

Ομολογουμένως συμβαίνουν πολλά παράλογα στον κόσμο που ζούμε, όμως ένα πράγμα δεν θα καταλάβω ποτέ και αυτό είναι τους ανθρώπους που το καλοκαίρι φοράνε από επιλογή κλειστά παπούτσια. Ειλικρινά, σηκώνω τους ώμους και τα χέρια ψηλά με απορία. Όχι, δεν έχει να κάνει μόνο με τις υψηλές θερμοκρασίες που μας αναγκάζουν, θέλοντας και μη, να βγαίνουμε από τα ρούχα μας, αλλά και με την ασύγκριτη αίσθηση ελευθερίας που παρέχει στο βάδισμά μας ένα ανοιχτό παπούτσι.

Άλλωστε, εάν το καλοσκεφτείς, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως στη Βραζιλία, την «πατρίδα» του καλού καφέ και του καλοκαιριού, οι σαγιονάρες θεωρούνται το απόλυτο summer αξεσουάρ για άντρες και γυναίκες, αφού είναι εκείνο που τους συντροφεύει με άνεση και στυλ όλες τις ώρες τις ημέρας.

Γιατί τι χρειάζεται ένα καλοκαίρι για να παραμείνει ανεξίτηλο στον χρόνο και το μυαλό μας; Ξεγνοιασιά, άνεση, κέφι, χαρά, χορό, ήλιο και ένα ζευγάρι flip flops «Made in Brasil» να οδηγεί τα βήματά μας σε απρόβλεπτα, εξωτικά καλοκαιρινά μονοπάτια.

monopatia

Ωστόσο, για εσένα που διατηρείς ακόμη τις αμφιβολίες σου και δεν είσαι σίγουρη εάν ένα ζευγάρι σαγιονάρες είναι η προσθήκη που λείπει από την παπουτσοθήκη σου, παρακάτω έχω συγκεντρώσει δέκα λόγους που θα σε πείσουν πως οι σαγιονάρες IPANEMA είναι το ζευγάρι με το οποίο αξίζει φέτος να ξεκαλοκαιριάσεις.

ipanemaaa

Δέκα λόγοι για να ζήσεις το απόλυτο IPANEMA experience

  1. Επιλέγοντας ένα ζευγάρι σαγιονάρες για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου, τα πόδια σου έχουν την ευκαιρία να «ανασάνουν» και να ανακουφιστούν από την κλεισούρα των sneakers και των στενών χειμερινών παπουτσιών που φορούσες τους προηγούμενους μήνες. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν, να τα… απελευθερώσεις;
ipanema 4
  1. Έχεις κανονίσει συνάντηση για brunch με τις κολλητές και έχεις ήδη καθυστερήσει δέκα λεπτά, ψάχνοντας μάταια τι να φορέσεις; Μην το πολυσκέφτεσαι! Ένα λευκό αέρινο φόρεμα ή ένα λίγο πιο funky φλοράλ σε συνδυασμό με ένα μονόχρωμο flip flop σε κάποια έντονη απόχρωση, όπως το κοραλλί, το ροζ και το σιέλ, είναι η σίγουρη λύση που θα βγάλει το στυλ σου και εσένα ASAP, από τη δύσκολη θέση.
  2. Οι σαγιονάρες είναι ένα ευέλικτο υπόδημα, που σου δίνει το περιθώριο να πειραματιστείς όσο εσύ επιθυμείς με την εικόνα σου. Το οποίο σημαίνει πως, η παραπάνω στυλιστική πρόταση είναι μόνο μία από τις αμέτρητες εμφανίσεις που μπορείς να υιοθετήσεις με ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως η προσιτή τιμή τους, σου επιτρέπει να προσθέσεις περισσότερα από ένα ζευγάρι στην παπουτσοθήκη σου, δημιουργώντας πολλούς και αναπάντεχους συνδυασμούς με ρούχα που διαθέτεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.
gkarntarompa
  1. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να βάλεις κάλτσες για να τις φορέσεις, συνεπώς δεν χρειάζεται να χάσεις πολύτιμό χρόνο από τη ζωή σου, ψάχνοντας μάταια για ένα ζευγάρι μέσα στο χάος που επικρατεί στα συρτάρια σου.
  2. Γιατί οι σαγιονάρες είναι το παπούτσι που δεν θα σε προδώσει ποτέ, πόσω μάλλον τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεσαι στο γραφείο και τα ψηλά σου πέδιλα έχουν αρχίσει να σε ενοχλούν… επικίνδυνα.
epikindyna
  1. Κακά τα ψέματα, ένα ζευγάρι σαγιονάρες μπορούν να σε συνοδεύσουν οπουδήποτε, αφού πάνε με τα πάντα και παντού, ακόμη και στον γάμο της κολλητής σου! Παρόλα αυτά, για τη συγκεκριμένη περίσταση καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο, με κάποια glitter ή μεταλλική λεπτομέρεια, η οποία θα αναβαθμίζει το ένδυμα που έχεις επιλέξει και θα δίνει μία πιο λαμπερή και επίσημη «πινελιά» στο look σου! Να είσαι σίγουρη πως ένα διαδικτυακό ξεφύλλισμα στην πρόσφατη καλοκαιρινή συλλογή της ΙPANEMA, είναι αρκετή για να ανακαλύψεις τις σαγιονάρες που θα «ξεκλειδώσουν» την πιο cool και στυλάτη πλευρά σου.
ipanemmmma
  1. Γιατί εκτός από το κλασικό σχέδιο με τη διχάλα και τα έντονα print, υπάρχουν και οι σαγιονάρες με φάσα ή αλλιώς sliders, που σε κάνουν και νιώθεις τον ίδιο αέρα και το ίδιο πηγαίο coolness στο βάδισμα, λες και το επώνυμό σου είναι Hadid, Baldwin ή Jenner!
  2. Παρόλα αυτά, ας είμαστε λίγο ρεαλίστριες φίλη μου. Τι νόημα θα είχαν οι δύο ώρες nonstop pedi στο nail bar έναντι… υψηλής αμοιβής, εάν δεν μπορούσες να αναδείξεις το elegant pedicure σου με ένα αντάξιο elegant καλοκαιρινό υπόδημα;
ypodhma
  1. Γιατί το μελωδικό και χαρακτηριστικό κλαπ-κλαπ που παράγουν όσο εσύ χορεύεις, τρέχεις, βολτάρεις και «κυνηγάς» αναπάντεχες καλοκαιρινές εμπειρίες, θα μπορούσε να είναι τo προσωπικό soundtrack του δικού σου καλοκαιριού!
kalokairiou
  1. Last but not least, σε κάνουν ακόμη πιο αυθόρμητη! Για να καταλάβεις τι εννοώ, θυμήσου απλώς όλες εκείνες τις στιγμές που εκτόξευσες τις σαγιονάρες σου στον αέρα και έτρεξες με φόρα προς τη θάλασσα, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό μακροβούτι ή τις φορές που είχες αράξει αναπαυτικά στις ψάθινες καρέκλες κάποια παραλιακής ταβέρνας, ξέγνοιαστη, ηλιοκαμένη, χαλαρή, με το μελτέμι να σου μπερδεύει τα μαλλιά και το μόνο που ήθελες, ήταν απλώς να περπατήσεις ξυπόλητη!
ksypolhth

Τώρα που γνωρίζεις για ποιο λόγο οφείλεις στον εαυτό σου ένα ζευγάρι νέες σαγιονάρες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις μέσα από την «πλούσια» και ανεξάντλητη συλλογή της IPANEMA, το σχέδιο με το οποίο ταυτίζεσαι περισσότερο, αφού αυτό θα είναι ο συνοδοιπόρος σου στις καλοκαιρινές περιπέτειες που σε περιμένουν τους επόμενους μήνες. Ειλικρινά, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για την παρούσα σεζόν, αφού εκτός από ανεπανάληπτα σχέδια, τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι 100% ανακυκλώσιμα και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, φέροντας την πιστοποίηση «ΟΚ Biobased» Sandals, από τον οργανισμό TUV Austria.

austria

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε στα πιο σημαντικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ακολουθείστε μας στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος, 357 223 461 51