Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις για να βγάλεις επιτέλους τα μαύρα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 ρούχα και αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις για να βγάλεις επιτέλους τα μαύρα

Μπορεί να μην είσαι και το πιο αισιόδοξο άτομο στον κόσμο, δεν πειράζει. Το look σου όμως γιατί να μην ακολουθεί τα color trends της εποχής;

Λιλά, σομόν, pale yellow, dusty pink, σιέλ, mint, ανοιχτό πορτοκαλί και φυσικά γαλάζιο: οι παστέλ αποχρώσεις που από τα εφηβικά σου χρόνια έχεις συνδέσει με ανοιξιάτικες μέρες και καλοκαιρινές αποδράσεις, είναι στη μόδα για ακόμα μία σεζόν και φέτος πρέπει περισσότερο από ποτέ να τις υιοθετήσεις. Μετά την κυριαρχία των neutrals και των σκούρων χρωμάτων, σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο της πανδημίας, ήρθε η ώρα για μία ψυχολογικά και στυλιστική «ανάταση». Να νιώσουμε καλύτερα, να βγούμε λίγο περισσότερο έξω από το σπίτι και να βγάλουμε επιτέλους από πάνω μας τα μαύρα και τα γκρι κομμάτια: αυτό είναι ο στόχος για τους επόμενους μήνες και μέσα από αυτόν τον Οδηγό Αγοράς θα κάνουμε το πρώτο βήμα για να τον πετύχουμε, θα αγοράσουμε τα πιο κομψά fashion items της σεζόν μόνο σε παστέλ αποχρώσεις.

Το καλό με αυτά τα χρώματα, εκτός από το ότι είναι #moodfixers είναι πως ταιριάζουν και σε λευκές αλλά και σε σταρένιες επιδερμίδες, ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις μεταξύ τους και να δημιουργήσεις ένα color blocked, αλλά συνάμα και ρομαντικό all day look. To χρώμα της βιολέτας ταιριάζει εξαιρετικά με το «σκονισμένο ροζ», ενώ η φωτεινή απόχρωση της μέντας συνδυάζεται τέλεια με ένα παιχνιδιάρικο, aqua κομμάτι.

Διάλεξε ποια από τα παρακάτω fashion items ταιριάζουν στο στυλ σου και «πρόδωσε» για λίγους μήνες τα αγαπημένα σου total black outfits. Άνοιξη είναι και μάλιστα μια άνοιξη που ακολουθεί έναν ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα, σου αξίζει μία νότα αισιοδοξίας στο στυλ σου!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 πιο κομψά μπλε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της θάλασσας και του ουρανού