O Jason Wu μοιράστηκε αποκλειστικά με το queen, tips για να αναβαθμίσεις το στιλ σου

O Jason Wu μοιράστηκε αποκλειστικά με το queen, tips για να αναβαθμίσεις το στιλ σου

Ο σχεδιαστής που αγαπάμε, μίλησε αποκλειστικά στο queen.gr και αποκάλυψε όλα τα tips που χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε το στιλ μας, χωρίς πολλή προσπάθεια!

Πρέπει να το παραδεχτούμε, η πανδημία κράτησε τόσο, που άλλαξε τη γκαρνταρόμπα μας σχεδόν ολοκληρωτικά. Η μόδα και οι τάσεις σίγουρα επηρεάστηκαν από αυτή την πρωτοφανή κατάσταση, και έτσι, έχουμε καταλήξει με πολλούς προβληματισμούς και απορίες.

Jason Wu PO F21 026 2

Πώς θα φορέσουμε τα άνετα ρούχα που αγοράσαμε, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τώρα που όλα άλλαξαν για ακόμα μία φορά; Σε τι κομμάτια πρέπει να επενδύσουμε; Πώς θα υιοθετήσουμε τις νέες τάσεις και ποια είναι τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να φέρουμε στο μπροστινό μέρος της ντουλάπας μας; Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις «βασάνιζαν» το μυαλό μας γι᾽αυτό αναζητήσαμε… expert βoήθεια!

Nguyen 2

Γι᾽αυτό δεν διστάσαμε να συνδεθούμε με… Νέα Υόρκη! Μιλήσαμε με το αγαπημένο μας TRESemmé και τον σχεδιαστή Jason Wu, ο οποίος έλυσε όλες τις στιλιστικές μας απορίες, αποκάλυψε tips και μας γέμισε έμπνευση.

Από το πώς θα φορέσουμε έντονα prints ως τον τρόπο με τον οποίο θα αγοράζουμε τα classics από τώρα και στο εξής, ο Jason Wu και το TRESemmé μας έδωσαν TRES Stylish συμβουλές. Η πρώτη μας ερώτηση προς τον Jason όμως, ήταν η πιο απλή…

 W7I5266

Πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τις φόρμες και τα λοιπά loungewear τα οποία αγοράσαμε, ώστε να συνδυάσουμε την άνεση με ένα πιο επίσημο vibe;

Ένα πουλόβερ είναι υπέροχη επένδυση; Μπορεί να γίνει το κομμάτι που θα ανάγει το σύνολό σου από casual σε πιο σοφιστικέ. Θα πρότεινα να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο, φαρδύ παντελόνι για να αναβαθμίσεις κάθε σου εμφάνιση.

Ποια prints και μοτίβα να επιλέξουμε για την γκαρνταρόμπα μας ώστε να ξεφύγουμε από τα μονόχρωμα και τα μουντά χρώματα που έχουν συνήθως τα loungewear κομμάτια;

Πιστεύω ειλικρινά ότι, η μόδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο ενδυνάμωσης. Προσπάθησε να συνδυάσεις ένα έντονο χρώμα με ένα αφηρημένο μοτίβο για ένα άμεσο boost αυτοπεποίθησης.

 W7I5089

Ποια είναι τα τρία βασικά tips που μπορείς να μας δώσεις, ώστε να κάνουμε το καθημερινό μας στιλ πιο άνετο;

Φέτος, ήθελα να δημιουργήσω μία συλλογή που να συνδυάζει το καθημερινό glam με την γοητεία της καθημερινότητας γοητεία με μια εκλεπτυσμένη άνεση. Οι τρεις συμβουλές μου είναι:

  1. Βρες πολυχρηστικά προϊόντα ομορφιάς ώστε να μπορείς να ετοιμάζεσαι γρήγορα και με άνεση.
  2. Συνδύασε ένα πουλόβερ με μία μακριά φούστα, για ένα εκλεπτυσμένο look on the go.
  3. Επένδυσε σε ένα φόρεμα με print πασπαρτού! Θεωρώ ότι, ένα τέλειο print μπορεί να αναβαθμίσει όλη σου την γκαρνταρόμπα και να αναδείξει το προσωπικό σου στιλ.
TresIndia.IlianaMS

Τα φορέματα-μπλούζες ήταν, και παραμένουν, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2020. Ποιες είναι οι συμβουλές σου για ένα outfit που είναι άνετο αλλά στιλάτο;

Λατρεύω να δημιουργώ ρούχα που κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα και γεμάτες στιλ. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα διαχρονικό πουκάμισο μέχρι ένα μπλέιζερ, πολλά κλασικά κομμάτια μπορούν να αναβαθμίσουν ένα τόσο απλό look.

TresIndia.SousanaMS

Ποια είναι η μία «Μένουμε Σπίτι» τάση που προβλέπεις ότι ήρθε για να μείνει σαν βασικός κανόνας του στιλ;

Καθώς μείναμε στο σπίτι για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, άλλαξε ο τρόπος που ντυνόμαστε και η άνεση έγινε προτεραιότητα. Αυτό με έκανε πιο alert sτους «κανόνες», ήθελα να αγκαλιάσω την καθημερινή φινέτσα και να παρουσιάσω looks με τα οποία μπορούν οι γυναίκες να φανταστούν τους εαυτούς τους.

Jason Wu PO F21 016

Τι συμβουλή θα έδινες στις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση καθώς αυξάνεται η κοινωνικότητά μας; Κάτι που να απαιτεί ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια.

Θα πρότεινα να φορέσουν κάτι που τις κάνει να αισθάνονται όμορφες πρώτα από όλα. Τα κλασικά κομμάτια είναι το κλειδί, ένα δικό μου αγαπημένο είναι το κομψό μαύρο σακάκι και το φόρεμα με τα κρόσσια από την συλλογή μου AW21. Πιστεύω ότι, ένα κομψό σακάκι, συνδυασμένο με ένα φόρεμα ή ακόμα και με τζιν, είναι ένας τέλειος τρόπος για να δημιουργήσεις εύκολα ένα υπέροχο look. Επίσης, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε σωματότυπο!

JasonWu 2478

Ποιο είναι το βασικό κομμάτι που πρέπει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, ώστε να νιώθουμε έτοιμες για να αντιμετωπίσουμε την ημέρα – είτε πρόκειται να βγούμε με φίλους, είτε να πάμε στο γραφείο;

Τα σακάκια και τα παλτό! Η φιλοσοφία μου, πίσω από τον σχεδιασμό της φετινής συλλογής, είναι τα αναβαθμισμένα, αθλητικά είδη. Χειροποίητες λεπτομέρειες με έμφαση στα outerwear.

TresIndia.EugeniaMS

Ποια είναι τα διαχρονικά αξεσουάρ πρέπει να έχει μία γυναίκα για να αναβαθμίσει ένα look από κατάλληλο για το σπίτι, σε κατάλληλο για κοκτέιλ;

Τα καλά αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολόκληρα looks. Προτίμησε ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ. Προσπαθώ να ενσωματώνω μια κάποια διαχρονική κομψότητα στα δικά μου σχέδια, οπότε νομίζω ότι ένα τολμηρό statement αξεσουάρ, όπως φαίνεται από τη φθινοπωρινή συλλογή μου, έχει αυτή την… αναζωογονητική δύναμη.