Opening Event για το νέο flagship store της Havaianas στο κέντρο της Αθήνας

Opening Event για το νέο flagship store της Havaianas στο κέντρο της Αθήνας

Ένα ευφάνταστο γεγονός γεμάτο σχέδια και καλοκαιρινά χρώματα.

Η Havaianas, εγκαινίασε το νέο flagship κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας, τον απόλυτο summer προορισμό που θα πρέπει να επισκεφτούν όλοι πριν ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στις 7 Ιουλίου πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του καταστήματος προσκαλώντας δημοσιογράφους και influencers, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος αναφορικά με τον covid-19.

274086

Οι καλεσμένοι είχαν λάβει πριν την ημέρα της παρουσίασης μία πρωτότυπη πρόσκληση που συνοδευόταν μόνο με μια σαγιονάρα Havaianas προσκαλώντας τους επισκέπτες να έρθουν στο κατάστημα για να βρουν το άλλο μισό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από κοντά τη νέα συλλογή Havaianas στο ισόγειο του καταστήματος, που, πέρα απο την τεράστια ποικιλία σε σαγιονάρες, περιλαμβάνει και καλοκαιρινά αξεσουάρ, όπως τσαντάκια, πετσέτες παραλίας και γυαλιά ηλίου.

274097

Στον 1ο όροφο του καταστήματος, που λειτουργεί ως χώρος χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες, βρίσκεται επίσης και το Instagram corner όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν με τα πολύχρωμα φτερά Havaianas, που είναι κατασκευασμένα από πραγματικές σαγιονάρες.

Σε αυτόν τον όροφο, η σχεδιάστρια Artaya δημιουργούσε για τους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύχρωμα αξεσουάρ με χάντρες για το κινητό ή βραχιολάκια για το πόδι που ταίριαζαν υπέροχα με τα νέα ζευγάρια Havaianas που φορούσαν!

274088

Χορηγοί της παρουσίασης ήταν οι Verve Juices και Era Nuts.

Ανακάλυψε κι εσύ το νέο κατάστημα Havaianas στην οδό Ερμού 34 στο κέντρο της Αθήνας.

Social Media:

Facebook

Instagram

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή και στο ηλεκτρονικό κατάστημα Havaianas:

www.havaianas-store.com