Like the sea breeze: H χειμερινή συλλογή Nautica φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης

Like the sea breeze: H χειμερινή συλλογή Nautica φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης

Λίγο προτού πεις και επίσημα «αντίο» στο 2021, η προσοχή σου έχει στραφεί στους τρόπους με τους οποίους θα ανανεωθείς για τον ερχομό του νέου έτους.

Με λίγα λόγια, έχεις ήδη αρχίσει να ετοιμάζεις λίστες με τα resolutions του 2022, να αναρωτιέσαι τι θα κρατήσεις και τι θα αφήσεις από τη χρονιά που φεύγει και να αναζητάς τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις στυλάτη και in fashion. Έτσι και αλλιώς, μερικές νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου, αποτελούν πάντα μία καλή αφορμή για να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου.

nautica 2

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Ποια είναι τα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αισθάνεσαι άνετη, όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ συγχρόνως θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα; Πριν βιαστείς να απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, καλό είναι να ρίξεις μία ματιά στη φθινοπωρινή κολεξιόν της Nautica, καθώς μέσα από αυτή θα ανακαλύψεις τα must have κομμάτια, που υπόσχονται να αναδείξουν τις casual εμφανίσεις σου. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε ξεχωρίσει μερικά basic items που αξίζουν την προσοχή σου, καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να «ξεκλειδώσεις» μοναδικά, άνετα outfits για όλες τις ώρες της ημέρας.

Διαχρονικά μαλακά πλεκτά που «αγκαλιάζουν» με άνεση και στυλ τη σιλουέτα σου

nautica 3

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα πουλόβερ είναι οι καθημερινοί «σύμμαχοι» του στυλ σου κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, καθώς είναι τα ευκολοφόρετα κομμάτια που σε κρατούν ζεστή, ενώ σου δίνουν τη δυνατότητα να «παίζεις» με πολλές διαφορετικές εναλλακτικές, όπως φούστες, παντελόνια, ακόμη και φορέματα, συνθέτοντας με αυτά ανεπανάληπτα look. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκίμαζες να επενδύσεις σε ένα διαχρονικό πλεκτό half zip με μία ξεχωριστή, φωτεινή απόχρωση, όπως το λευκό του πάγου και το κουφετί ή εναλλακτικά, με ένα κλασικό μοτίβο, όπως οι έντονες οριζόντιες ρίγες; Να ξέρεις πως όποιο σχέδιο πουλόβερ και αν επιλέξεις, θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μοναδικούς layering συνδυασμούς, αφού θα μπορέσεις να το ταιριάξεις εσωτερικά με μία λεπτή henley μπλούζα, ένα κοντομάνικο t-shirt με γραφικό τύπωμα ή με ένα άνετο, ελαφρύ τοπάκι.

nautica 4

Όπως και να έχει, να θυμάσαι ότι στη Nautica Jeans Co μπορείς να βρεις πολλά απαλά πουλόβερ κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά, δηλαδή υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία «αγκαλιάζουν» με μία ευχάριστη και οικεία αίσθηση το σώμα σου. Και επειδή ξέρω ότι θέλεις να στηρίζεις κάθε brand και κάθε οργάνωση που πραγματοποιεί μία θετική αλλαγή στον κόσμο και επενδύεις στη βιωσιμότητα, έχει σημασία να γνωρίζεις πως η σειρά Wavemakers της Nautica δίνει έμφαση στην Washed Ashore, μία οργάνωση που δημιουργεί αισθητικά ισχυρή τέχνη, με σκοπό να εκπαιδεύσει το παγκόσμιο κοινό σχετικά με τη ρύπανση από τα πλαστικά στους ωκεανούς και τις υδάτινες οδούς.

Οι cozy φλις μπλούζες που σε κάνουν να νιώθεις πάντα και παντού σαν στο σπίτι σου

nautica 5

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί πόσο πιο εύκολη θα ήταν η καθημερινότητά σου, αν μπορούσες να κυκλοφορήσεις στον δρόμο με τα ρούχα που φοράς, όταν βρίσκεσαι στο σπίτι σου; Ας είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν μερικές ημέρες του χειμώνα που το κρύο γίνεται τσουχτερό και αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι να αισθάνεσαι παντού χαλαρή και άνετη, λες και βρίσκεσαι στον προσωπικό σου χώρο. Και ακριβώς αυτό μπορείς να πετύχεις, προσθέτοντας στην γκαρνταρόμπα σου μία cozy φλις μπλούζα, ένα απαραίτητο και χρήσιμο item που θα σε συντροφεύει πάντα και παντού: Από τα βροχερά πρωινά στο γραφείο, όταν και θα το σετάρεις με ένα άνετο τζιν, μέχρι τις απογευματινές προπονήσεις σου, αφού ταιριάζει άψογα με ένα μονόχρωμο -και όχι μόνο- κολάν. Αρκεί, βέβαια, να επιλέξεις πιο safe αποχρώσεις, όπως το κόκκινο, το γκρι ή το μπλε, οι οποίες ταιριάζουν με πολλά άλλα χρώματα. Πρόκειται για ένα αθλητικό ρούχο εξωτερικού χώρου, το οποίο είναι τόσο ζεστό, άνετο και απαλό, που θα σε βοηθήσει να φέρεις στην επιφάνεια την πιο χαλαρή εκδοχή σου.

Τα ζεστά και άνετα πανωφόρια που σου προσφέρουν ακόμη πιο λειτουργικά outfits

nautica 6

Τα πανωφόρια που σε συντροφεύουν την περίοδο του χειμώνα, είναι συνήθως και οι «πρωταγωνιστές» των καθημερινών σου εμφανίσεων. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε ένα ευκολοφόρετο και λειτουργικό κομμάτι, το οποίο θα σε κρατάει ζεστή και άνετη, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να βρεις ένα πανωφόρι που θα είναι αδιάβροχο και cozy, ενώ θα μπορεί να προσαρμόζεται στην πολυπλοκότητα και τις αντιθέσεις του προσωπικού σου στυλ. Κάτι τέτοιο κάνει και το στυλάτο 4 σε 1 System Jacket της συλλογής Navtech από τη Nautica, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εσένα που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα ως μία συναρπαστική, διαρκή περιπέτεια! Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα μοντέρνο jacket που περιλαμβάνει ένα γιλέκο δύο όψεων και μία ζεστή αποσπώμενη κουκούλα, ώστε να επιλέγεις εσύ πώς θέλεις να το φοράς, για να αναδεικνύεις το κάθε σύνολο. Φυσικά, υπάρχει και η πρόταση ενός κλασικού puffer jacket σε μία ιδιαίτερη μονοχρωμία, όπως το μελιτζανί, το μπλε και το λευκό, το οποίο ταιριάζει πολύ με κάθε casual κομμάτι που υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, το 2022 να είναι μία χρονιά ανανέωσης, τότε αξίζει να πραγματοποιήσεις έγκαιρα μερικές stylish προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου. Να είσαι σίγουρη πως ό,τι χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις, θα το βρεις στη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν της Nautica, η οποία χάρη στα ανακυκλώσιμα και μαλάκα υφάσματα, τα κλασικά σχέδια και τις πρωτότυπες αποχρώσεις που διαθέτει, θα χαρίσει ένα… στυλιστικό ενδιαφέρον σ