Πώς ένα κόσμημα θα προσφέρει διαχρονική λάμψη και κομψότητα ακόμη και στο πιο casual look

Διονυσία Καλαποθαράκου
Πώς ένα κόσμημα θα προσφέρει διαχρονική λάμψη και κομψότητα ακόμη και στο πιο casual look

Ο Bill Cunningham, o πρώτος street style photographer, είχε πει πως «η μόδα είναι η πανοπλία μας για να επιβιώσουμε στην καθημερινότητα» και είχε απόλυτο δίκαιο. Γι’ αυτό σε αυτήν «τη μάχη» χρειαζόμαστε τα πιο κομψά ρούχα και τα πιο λαμπερά κοσμήματα που μπορούμε να έχουμε, χρειαζόμαστε τα Pandora.

Yπάρχουν σύνολα που λειτουργούν ως «στολές» και μας σώζουν σε πολλές και απαιτητικές καθημερινές υποχρεώσεις. Corporate σακάκια για το γραφείο, άνετα hoodies για το σπίτι, πρακτικά κολάν για τον περίπατο, αέρινα φορέματα για τις βόλτες με φίλους, jeans για όλο το υπόλοιπο 24άωρο και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα fashion pieces υπάρχουν σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και βγαίνουν στο προσκήνιο κάθε στιγμή που τα έχουμε την ανάγκη. Κάθε σεζόν προστίθενται σε αυτά μερικά hero κομμάτια από τις νέες συλλογές των σχεδιαστών. Ένα βελούδινο palazzo pants, μία μπλούζα με βολάν, ένα mannish coat, ένα φόρεμα με διακριτικά cut outs και σίγουρα κάποια oversized sweaters που μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Το κοινό που έχουν όλα αυτά είναι πως τα αναβαθμίζουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Με τα κοσμήματα Pandora.

HIGH_AW21_G_NOV_MOMENTS_XMAS_03.jpg

Λαμπερές πέτρες, αποχρώσεις του χρυσού και ροζ χρυσού, αλλά και κοσμήματα με πολύχρωμο σμάλτο, θα δώσουν στην καθημερινότητά μας λίγη από την μαγεία και τη χρυσόσκονη της εποχής και σε όλα τα looks μας ένα διαχρονικό glam twist.

Τα σχέδια της συλλογής Pandora Moments εμπνέονται από τα όνειρα, την ελπίδα και τη συντροφικότητα και θα μεταμορφώσουν με τον πιο stylish τρόπο τις γιορτινές στιγμές μας, επισφραγίζοντας τη χαρά των Εορτών.

Μοναδικά σύμβολα, βραχιόλια και δαχτυλίδια που γιορτάζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και αποτυπώνουν τη λάμψη των πιο φωτεινών άστρων του νυχτερινού ουρανού και το βαθύ μπλε του απέραντου γαλαξία, γίνονται τα ιδανικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ όλες οι συλλογές αποτελούνται από κοσμήματα υψηλής ποιότητας με πολυτελείς λεπτομέρειες όπως αυθεντικό γυαλί Murano, λαμπερά κρύσταλλα και σμάλτο, που δίνουν τις απαραίτητες λαμπερές πινελιές στα Xmas looks μας, αλλά και στα everyday outfits μας.

HIGH_RGB_AW22_G_Holiday_Moments_model_02_RGB.jpg

Από την άλλη, τα κλασικά σχέδια από τη συλλογή Pandora Timeless δοσμένα στην πιο glam εκδοχή τους, αποτελούν statements που μιλούν στην πιο φινετσάτη πλευρά του εαυτού μας και συνδυάζονται με όλα τα key pieces της ντουλάπας μας, με little black dresses, αλλά και σοφιστικέ πουκάμισα και παντελόνια σε ίσια γραμμή. Καινοτόμες κοπές και ζωηρά χρώματα των πολυτελών λίθων κοσμούν τα hand-finished κοσμήματα της συγκεκριμένης συλλογής. Πρόκειται για jewelleries χειροποίητης δεξιοτεχνίας, από πολύτιμα μέταλλα σε μασίφ ασήμι 925, επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ και πολύτιμους λίθους, που συνθέτουν το πιο festive αποτέλεσμα.

Εμείς διαλέξαμε παρακάτω τα πέντε must have pieces της σεζόν και ανυπομονούμε να δώσουμε παρέα τους, μια νότα λάμψης και διαχρονικής φινέτσας σε όλα μας τα looks, χριστουγεννιάτικα και μη!

#1 Κρεμαστά σκουλαρίκια

Pandora_skoularikia.JPG

#2 Σκουλαρίκια με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ

PNGTRPNT_282407C01_RGB.png

#3 Δαχτυλίδι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ & πέτρες κυβικής ζιρκόνιας

PNGTRPNT_182320C01_V5_RGB.png

#4 Κολιέ με statement σχέδιό διακοσμημένο με λαμπερές πέτρες κυβικής ζιρκόνιας κοπής marquise

HIGH_RGB_AW22_G_Holiday_Moments_15_RGB.jpg

#5 Βραχιόλια φτιαγμένα από μια σειρά λαμπερών πετρών κυβικής ζιρκόνιας κοπής brilliant και διακοσμημένα με κρεμαστές πέτρες σε όλο το μήκος της αλυσίδας

HIGH_RGB_AW22_G_Holiday_Timeless_06_RGB.jpg