Αυτά είναι τα πιο hot καπέλα για τις... in fashion κρύες μέρες σας!

Αυτά είναι τα πιο hot καπέλα για τις... in fashion κρύες μέρες σας!

Δείτε τα trends ένα-ένα

Καπέλα, σκουφιά, κορδέλες. Ο χειμώνας σας θέλει να είστε in fashion, ακόμα και τις πα. Η λύση για τις bad hair μέρες είναι μία! Καλύψτε τα με στυλ. Βαριέστε να ισιώσετε τα μαλλιά σας; Κουραστήκατε να χρησιμοποιείτε σίδερο μαλλιών; Λογικό! Μην αγχώνεστε. Φορέστε ένα από τα πιο hot καπέλα ή σκουφιά της σεζόν και δε θα έχετε να σκέφτεστε τίποτα.


Ποια είναι όμως τα trends για φέτος;


1.Δερμάτινο jockey: Το δέρμα είναι το must της σεζόν. Τι πιο κομψό, από το επιλέξετε ένα απλό μαύρο δερμάτινο καπέλο; Συνδυάζεται πανεύκολα και είναι ιδιαίτερα άνετο, αφού έχουμε μάθει να το φοράμε από τα παιδικά μας χρόνια. Όχι σε δερμάτινη version αλλά εντάξει έστω και σε βαμβακερή!


2.Felt Fedora: Τι να πούμε για αυτό το καπέλο; Το λατρεύουμε χρόνια τώρα. Αποπνέει έναν αέρα και μας κάνει να νιώθουμε boho queens. Συνδυάστε το με ένα δερμάτινο jacket και ένα φόρεμα boheme ύφους και δε θα χάσετε.


3. Πλατύγυρο καπέλο: Προσθέτει extra πόντους στυλ και σε κάνει να νιώθεις αυτομάτως περισσότερο μυστηριώδης. Το καμηλό χρώμα είναι ιδανικό για κάθε επιδερμίδα. Τολμήστε το.


4.Μπερές με τρουκς: Ο κλασικός μπερές αντικαθίσταται αυτή τη σεζόν από έναν με τρουκς. Τα studs είναι στη μόδα και θα μπορούσαν να λείπουν και από τα σκουφιά. Επιλέξτε το και θα ενισχύσετε το σύνολό σας με rock ύφος.


5.Τουρμπάνι: Τα λατρεύουμε. Μοιάζουν με τα κλασικά σκουφάκια, αλλά αυτά είναι πολύ πιο girlie και stylish. Επιλέξτε ένα σε έντονο χρώμα και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας!


Την επόμενη φορά, λοιπόν, ξέρετε, θα πίνετε νερό στο όνομά τους!

Διαβάστε ακόμα:

Γούνα: Πάρτε μαθήματα από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους για το πώς να τη συνδυάσετε!

These boots are made for walking! Δείτε τα πιο hot trends της σεζόν.

Fashion trend: Βeanies - Φόρα κι εσύ το σκουφάκι σου like a star!