Τα καταστήματα INTERSPORT ανταμείβουν με πόντους τις αγορές μας

Τα καταστήματα INTERSPORT ανταμείβουν με πόντους τις αγορές μας

Αποκλειστικά για τα μέλη του scoreformore

Tα αγαπημένα καταστήματα αθλητικών ειδών, INTERSPORT έχουν το δικό τους πρόγραμμα ανταμοιβής για τα μέλη του scoreformore, τα οποία ανταμείβονται με πόντους! Η κάρτα μέλους scoreformore δεν είναι πιστωτική, αλλά απλή κάρτα μέλους και μας δίνει πόντους από κάθε αγορά που κάνουμε στα καταστήματα INTERSPORT και στο e-shop της INTERSPORT (shop.intersport.gr). Οι πόντοι που κερδίζουμε αντιστοιχούν σε προϊόντα από τα καταστήματα INTERSPORT.

Ανάλογα με αριθμό πόντων που συγκεντώνουμε από τις αγορές μας, μπορούμε να κάνουμε δικό μας ένα προϊόν από τον κατάλογο δώρων scoreformore, εξαργυρώνοντας απλά σε ένα κατάστημα INTERSPORT. Η εγγραφή στο scoreformore είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη και γίνεται στα καταστήματα INTERSPORT, αλλά και ηλεκτρονικά από το σπίτι μας, από το κινητό μας ή από το tablet μας. Με την εγγραφή επίσης, μπορούμε να λαμβάνουμε tips και προσφορές σχετικά με τα αθλήματα που μας ενδιαφέρουν.

Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να μπείτε στο http://scoreformore.intersport.gr και να γραφτείτε online. Ο αριθμός μέλους σας θα εκδοθεί αμέσως και θα τον λάβετε με SMS στο κινητό σας.Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε κανονικά μέχρι να λάβετε την κάρτα. Εδώ υπάρχει και μία ευχάριστη έκπληξη. Το club scoreformore σας κάνει δώρο τους πρώτους μας 200 πόντους.

Διαβάστε ακόμη:

Eπένδυσε σε spikes από τα Fullah Sugah

Energy Boost: μια καινοτομία της Adidas