Cartoon love: Η νέα συλλογή «The Simpsons» της Converse, θα σας ξετρελάνει!

Cartoon love: Η νέα συλλογή «The Simpsons» της Converse, θα σας ξετρελάνει!

H Converse παρουσιάζει μια νέα συνεργασία με την μακροβιότερη scripted εκπομπή στην ιστορία της τηλεόρασης, "The Simpsons"

Η συλλογή The Simpsons Chuck Taylor All Star αποτυπώνει τους αγαπημένους ήρωες σε σχέδια ειδικά επιλεγμένα για την Converse, που ταιριάζουν σε όλη την οικογένεια.


Σήμερα, διανύοντας την σεζόν-ρεκόρ των 25 ετών και με παγκόσμια αναγνώριση, η εκπομπή The Simpsons έχει παραμείνει μία από τις πιο πρωτοποριακές και καινοτόμες της βιομηχανίας του θεάματος. Οι κεντρικοί χαρακτήρες Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie εμφανίζονται στο εμβληματικό All Star με γραφικά σε έντονα χρώματα που αντανακλούν το πνεύμα και το χιούμορ της εκπομπής.


Για τους άνδρες το sneaker με τον Homer, έχει μπλε και μαύρο φόντο με τον ήρωα να αναφωνεί " D'oh!" στη μία μεριά του παπουτσιού και "Woo Hoo!"στην άλλη. Για άνδρες και παιδιά το Bart sneaker παρουσιάζει τον Bart να γράφει: "I will not waste chalk" σε μαύρο φόντο, παραπέμποντας στον περιβόητο μαυροπίνακα του Δημοτικού σχολείου του Springfield, δημιουργώντας αντίθεση με τη φόδρα σε έντονο κίτρινο. Στο Family sneaker απεικονίζονται όλα τα μέλη της οικογένειας Simpson, όπως τα έχει αγαπήσει όλος ο κόσμος.

www.converse.gr