H νέα τσάντα που έχει τρελάνει την Kirsten Dunst και τις fashion bloggers

H νέα τσάντα που έχει τρελάνει την Kirsten Dunst και τις fashion bloggers

Πόσο κοστίζει;

Kαι ποια γυναίκα θα έλεγε όχι σε μία πανάκριβη Céline ή μία Proenza Schouler; Καμία. Σίγουρα όταν είσαι διάσημος, πλούσιος ή κορυφαίος fashion blogger έχεις τη δυνατότητα τόσο να τις αγοράσεις όσο να τις λάβεις σαν δώρο. Οι κοινοί θνητοί όμως δεν μπορούν με την ίδια ευκολία να διαθέσουν χιλιάδες ευρώ ή δολάρια για μία τσάντα που ύστερα από 6 μήνες μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και passé.

Για αυτό το λόγο, τα φώτο πέφτουν πάνω στο Mansur Gavriel, ένα καινούργιο label που κατάφερε το ακατόρθωτο: δημιούργησε τσάντες που τρελαίνουν τον κόσμο της μόδας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα trendy, ή αναγνωρίσιμες, ή φανταχτερές—ενώ είναι κατασκευασμένες από τα ίδια ακριβώς υλικά που είναι και μία πανάκριβη τσάντα διάσημου οίκου- σε λογική τιμή!

Το label ιδρύθηκε το 2012, από τον Rachel Mansur και τη Floriana Gavriel, με έδρα του τη Νέα Υόρκη. Στόχος είναι οι απλές, πρακτικές, δερμάτινες τσάντες σε τρία σχέδια: σε tote, σε πουγκί, και σε "κουβά", με την τελευταία να εξαπλώνεται σαν επιδημία σε κάθε fashion blogger και διάσημη fashionista. Είναι παντού sold και υπάρχει τεράστια λίστα αναμονής σε παραγγελίες. Με κόστος μόλις $495, η "bucket" style τσάντα σίγουρα δεν είναι φθηνή, είναι όμως πιο ενδιαφέρουσα από την αντίστοιχη floral Nightingale tote της Givenchy στα $2,000 και την Le Boy bag της Chanel με τιμή $4,000 .

Διαβάστε ακόμη:

PFW: Τι να πρωτοσχολιάσουμε για τη χειμερινή συλλογή Miu Miu

H Anna Wintour στη δεύτερη σειρά fashion show