Ποιος είναι ο αγαπημένος ταξιδιωτικός σύντροφος των μεγαλύτερων star του Hollywood;

Ποιος είναι ο αγαπημένος ταξιδιωτικός σύντροφος των μεγαλύτερων star του Hollywood;

Οι διάσημοι ταξιδιώτες επιλέγουν αποσκευές RIMOWA

Η Rimowa το κορυφαίο διεθνές luggage brand πρωταγωνίστησε και φέτος το καλοκαίρι προσφέροντας ασύγκριτο στυλ και κομψότητα που κάνει την διαφορά. Διάσημοι εκπρόσωποι του Hollywood επέλεξαν τις αποσκευές πολυτελείας Rimowa για τις καλοκαιρινές διακοπές και τα ταξίδια τους.

Το διάσημο top model από την Βραζιλία Alessandra Ambrosio, ταξιδεύει με ιδιαίτερο casual look μαζί με την αγαπημένη της βαλίτσα Rimowa από την νέα συλλογή Bossa Nova συνδυάζοντας άνεση και στυλ σε ένα ξεχωριστό πράσινο χρώμα. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρόσφατα βραβευμένο με Oscar ηθοποιό και μουσικό Jared Leto κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του με μια mat γκρι Rimowa Salsa Air βαλίτσα που δεν αποχωρίζεται ποτέ, ενώ ο δημοφιλής Robert Pattinson επιλέγει το μοναδικό design της Rimowa Salsa Deluxe σε μαύρο χρώμα.

Η RIMOWA, γνωστή ως «H Rolls Royce των ταξιδιωτικών αποσκευών» αποτελεί την πρώτη επιλογή των παγκόσμιων stars και των απαιτητικών ταξιδιωτών ξεχωρίζοντας χάρη στον σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα, την άψογη λειτουργικότητα και την μέγιστη ανθεκτικότητα των αποσκευών πολυτελείας, συνδυάζοντας μοναδική κομψότητα και στυλ.

Κατάστημα: Golden Hall, Κηφισίας 37Α , Μαρούσι, 2106858664
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Αφοί Κ.Σαραφίδη ΑΕΒΕ