Jeans και σωματότυποι: Πώς τα συνδυάζεις και ποια σχέδια σε κολακεύουν;

Jeans και σωματότυποι: Πώς τα συνδυάζεις και ποια σχέδια σε κολακεύουν;

Η style expert Κατερίνα Μανωλαράκη και το Lenor θα απαντήσουν, σήμερα, εδώ στο Queen.gr σε όλες σου τις απορίες, LIVE!

Μπορεί όλες να έχουμε αμέτρητα jeans αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όποιο στυλ και να ακολουθείς. Όμως η αναζήτηση των jeans που θα κολακέψουν τις καμπύλες μας, θα μας κάνουν να δείξουμε και στυλάτες και σέξι και κομψές και μοδάτες, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό όσα και να έχεις, πάντα έχεις εκείνο, το ένα, το αγαπημένο που το φοράς μέχρι να λιώσει και ψάχνεις απεγνωσμένα σε όλο το σπίτι (ναι ακόμα κι αν χρειαστεί να το βγάλεις από τα άπλυτα) στις στιγμές που θέλεις να κλέψεις την παράσταση, όπως π.χ. σε ένα πρώτο ραντεβού. Πώς λοιπόν θα γεμίσεις την ντουλάπα σου μόνο με αγαπημένα jeans που φοράς περήφανα οποιαδήποτε στιγμή; Και πώς μπορείς να συνδυάσεις, να αναδείξεις και να κάνεις in fashion ένα look με το αγαπημένο σου jean;


Η style expert Κατερίνα Μανωλαράκη μαζί με το Lenor, έρχονται σήμερα στις 16:00 η ώρα, σε ένα ακόμα Live Chat για να σου λύσουν όλες τις στυλιστικές απορίες σχετικά με το πιο λατρεμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου! Μην το χάσεις!