5 εύκολοι τρόποι για να δείχνεις πιο στυλάτη το 2020

Μαρία Ροδίτη
5 εύκολοι τρόποι για να δείχνεις πιο στυλάτη το 2020

Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σε όλα τα looks σου.

Αν παρακολουθείς κάθε τρεις και λίγο τα περιοδικά μόδας και τα online fashion magazines για να μαθαίνεις όλα τα fashion trends της κάθε εποχής, από εμάς είναι ένα μεγάλο «μπράβο». Υπάρχει περίπτωση, όμως, σε αυτό το safari στιλιστικής ενημέρωσης να έρθει η στιγμή που θα μπερδευτείς από την πολλή πληροφορία ή που να μην αντέχει άλλο η τσέπη σου να κάνει ψώνια.

Το να είσαι κομψή και στυλάτη δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου όλα τα fashion trends που επιτάσσει κάθε χρόνο η μόδα. Μπορείς με ορισμένα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου και με κάποια tricks να δημιουργείς outfits, που θα σε κάνουν να νιώθεις ανανεωμένη και αναβαθμισμένη στιλιστικά. Οι μικρές λεπτομέρειες και τα color ή item combos είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να εντυπωσιάσεις σε κάθε σου πέρασμα.

Στην παρακάτω gallery θα εντοπίσεις εκείνα τα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου το 2020 και να κάνεις τους γύρω σου να αναρωτιούνται τι έχεις αλλάξει πάνω σου. Go, go girl!

Διάβασε ακόμα: Αυτή η «άσχημη» τάση θα είναι απόλυτα in fashion την άνοιξη