Quilted Coat: 8 τρόποι να φορέσεις το μπουφάν που δε θα αποχωριστείς αυτόν τον χειμώνα

Sabine Camhi
Quilted Coat: 8 τρόποι να φορέσεις το μπουφάν που δε θα αποχωριστείς αυτόν τον χειμώνα

Τα καπιτονέ items θα τα αγοράσεις τώρα και θα τα φοράς για πάντα.

 

Αν υπάρχει ένα ρούχο που πρέπει όλοι να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας τον χειμώνα, τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα το παλτό. Και εφόσον αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς πάνω μας, όσον αφορά το outfit μας, τότε πρέπει να είναι κομψό, προσεγμένο και κατάλληλο για εσένα.


https://www.instagram.com/p/CNS5v7zs0QN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλεις λοιπόν φέτος να επενδύσεις σε ένα καινούργιο πανωφόρι και δεν ξέρεις τι στυλ να αγοράσεις, τότε εμείς σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα quilted ή αλλιώς καπιτονέ jacket, το οποίο έκανε δυναμικό comeback φέτος.

kapitone_palto_na_prostheseis_stin_ntoulapa.jpg

10 παλτό για να βάλεις χρώμα στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Το καπιτονέ jacket είναι μια elevated εκδοχή των puffers, προσφέροντας απόλυτη κάλυψη και ζεστασιά με τον πιο στυλάτο τρόπο. Το πανωφόρι «πάπλωμα» δεν πρωταγωνιστεί μόνο στις εμφανίσεις των αγαπημένων μας Instagrammers, εμφανίστηκε όμως και στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 των Longchamp, Celine, Miu Miu, Hermès και πολλών άλλων.

pws_na_foreseis_to_kapitone_palto9.jpg

Imax Tree Longchamp Fall/Winter 2021

Το must-have κομμάτι του χειμώνα

Είναι πολύ ευέλικτο, και συνδυάζεται με τα πάντα από jeans, φόρμες και φορέματα. Δεν πρόκειται για μια τάση που θα εξαφανιστεί, αλλά για ένα wardrobe staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα φορέσεις περισσότερο απ’ ότι νομίζεις.



Ρίξαμε μια ματιά στο πώς το φορούν μερικές από τις αγαπημένες μας Instagrammers και βρήκαμε μερικά fun looks που αξίζει να αντιγράψεις και εσύ φέτος τον χειμώνα. Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις 8 από αυτά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @ginatricot