Αυτά τα 10 σύνολα θα σε πείσουν να φορέσεις χρώμα τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Αν η διάθεση σου δεν είναι ακόμη ανοιξιάτικη, αυτά τα colorful σύνολα θα σε κάνουν να βάλεις χρώμα στην ζωή σου!

Εσύ είσαι σε colorful mood; Έβαλες δηλαδή τα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου; Η άνοιξη είναι συνυφασμένη με το χρώμα, όμως, φέτος πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο. Ναι, τα χρώματα είναι trend και ναι, αντικειμενικά είναι συνυφασμένα με την άνοιξη, όμως πολλές από εμάς υποστηρίζουν ότι το μαύρο είναι το καλύτερο touch of color.

Προσωπικά, είμαι οπαδός της neutral παλέτας και του τρίπτυχου μαύρο, άσπρο, μπλε, αλλά αυτήν την ανοιξιάτικη σεζόν δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά την μόδα και δεν έχει μπει στον πειρασμό να φορέσει ένα κατακόκκινο κοστούμι ή ένα φόρεμα, με το πιο περίεργο print με neon λουλούδια, και να βγει στους δρόμους της πόλης. Και αυτό γιατί φέτος, το χρώμα και τα colorful μοτίβα ταυτίστηκαν με την απελευθερωτική διάθεση, με την αλλαγή του «καθεστώτος» που επέβαλλε η πανδημία και με την επιστροφή στην ελπίδα. Το χρώμα είναι η ελπίδα.

Κάθε φορά, μετά από μία μεγάλη καταστροφή ή μία δύσκολη περίοδο, οι άνθρωποι αναζητούν διαχρονικά τα χρώματα στην ζωή τους. Η μόδα ακολουθεί τις επιταγές τους και μπαίνει στο ίδιο mood, προσφέροντας μας τα ρούχα, με τα οποία θέλουμε να δούμε τον εαυτό μας. Δεν έχουν, πράγματι, περάσει πολλοί μήνες από τότε που έγινε η άρση των πρώτων περιορισμών και ξανακούσαμε μουσική στα bars. Αυτό σήμανε και την επιστροφή στην νυχτερινή ζωή και στην πόλη. Τα χρωματιστά outfits, απλώς ακολούθησαν.

Ποια χρώματα θα βάλουμε φέτος;

H άνοιξη του 2022 έχει ευτυχώς για εμάς διευρυμένη παλέτα. Το μπλε έρχεται σε neon electric και sophisticated petrol. Το πράσινο, το κορυφαίο χρώμα του χειμώνα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί. Το παρεξηγημένο κίτρινο και το tangerine έρχονται πολύ δυναμικά, δύο χρώματα που δεν προτιμάμε κυρίως στην Ελλάδα. Το κόκκινο γίνεται βαθύ μπορντό και μπαίνει στα περισσότερα prints, χαρίζοντας λίγο από τον αισθησιασμό του. Το ίδιο ισχύει και για τα pastels, τα οποία έχουν την τιμητική τους άνοιξη. Αλλά το χρώμα star της σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα το ροζ. Από baby pink και σάπιο μήλο, μέχρι bold φούξια και neon εκδοχές, δεν υπάρχει συλλογή και σχεδιαστής που να μην συμπεριέλαβε το ροζ στην παλέτα του.

Το μυστικό μπροστά σε όλο αυτό το πολύτιμο υλικό, είναι το colorblocking. Δες τα παρακάτω 10 looks και βάλε χρώμα στην ζωή σου τώρα!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης