Μήπως τελικά η Kim Kardashian είναι η εφευρέτης του νέου sexy;

Ναταλία Κατσακιώρη
Μήπως τελικά η Kim Kardashian είναι η εφευρέτης του νέου sexy;
Kim Kardashian arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 27, 2022, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) AP

Πρότυπα ομορφιάς, μόδα και μία reality star που ξέρει να προκαλεί; Τι είναι τελικά το νέο sexy;

Η Kim Kardashian (και ολόκληρη η οικογένεια της) είναι ένα ιδιόμορφο case study. Η πιο γνωστή reality star του πλανήτη, η οποία από τα επίπεδα της trash αμερικάνικης τηλεόρασης έφτασε να χαίρει σεβασμού, να κάνει επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και να είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες επιχειρηματίες.

Όλα αυτά μοιάζουν να είναι χιλιόμετρα μακριά από την περσόνα που γνώρισε αρχικά το κοινό, μητέρα τεσσάρων παιδιών και πλέον ελεύθερη και ωραία, απολαμβάνει την ζωή, έχοντας μάθει να αφήνει στην άκρη τα κακώς κείμενα, όπως τις αισχρές επιθέσεις που δέχτηκε φέτος από τον πρώην σύζυγο της Kanye West, οι οποίες και την δικαίωσαν στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Όταν ακούς το όνομα της, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο νου είναι το sexiness. Είτε σου αρέσει αυτού του είδους η αισθητική, είτε όχι, η Kim έχει ταυτίσει την εικόνα της με την sexy σιλουέτα της, την οποία έχτισε με «ακριβοπληρωμένες» καμπύλες, βάζοντας αυτό το νέο πρότυπο ομορφιάς στις οθόνες μας, και κατόπιν αυτού και στις ζωές μας. Διαφήμισε το κορμί της και τον σωματότυπο κλεψύδρα όσο καμία άλλη γυναίκα, καταφέρνοντας να γίνει το νέο επιθυμητό body shape των κοριτσιών.

https://www.instagram.com/p/CcLzJ_pPrjC

Απελευθέρωσε τις γυναίκες με καμπύλες; Ως ένα βαθμό, ναι. Το ότι φυσικά βασίστηκε σε πλαστικές επεμβάσεις, για να δημιουργήσει την διάσημη σιλουέτα της, έχει σχολιαστεί κατά κόρον και πολλές φορές όχι με κόσμιο τρόπο από τους χρήστες των social media. Η Kim, όμως, έφερε μπροστά στα μάτια όλων το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στην αυτοδιάθεση του κορμιού της, ότι και αν αυτό σημαίνει. Αν για να νιώσω όμορφα θέλω να κάνω πλαστική, τότε θα την κάνω, και αν ήδη νιώθω καλά με τις όποιες ατέλειες μου, τότε θα διατηρήσω την φυσικότητα του σώματος μου.

Kim Kardashian όπως λέμε το νέο sexy;

Η Kim το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερα της. Στα 41 της χρόνια, με ένα ακόμη διαζύγιο και το νέο της αγόρι, Pete Davidson, είναι εδώ για να απολαύσει την ζωή. Έτσι το τελευταίο διάστημα στο Instagram account της βλέπουμε μια σειρά από εμφανίσεις, που μας εισάγουν στην νέα εποχή του sexiness.

Ακολουθώντας τα Y2K trends της σεζόν φόρεσε το πιο edgy ripped τζιν παντελόνι, από τον νέο Γάλλο σχεδιαστή Ludovic de Saint Sernin, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το μόνο κομμάτι του που δεν είναι στην πραγματικότητα σκισμένο είναι η μέση του, με τα πόδια της να καλύπτονται στην ουσία με ξέφτια. Το croco μπούστο από τον No Sesso, απλώς το απογείωσε.

https://www.instagram.com/p/Cb-yuKXPnqH

Η Kim είναι επίσης και μεγάλη fan των vinatge couture pieces, και ξάφνιασε ευχάριστα τον κόσμο της μόδας με μία σειρά από λήψεις, όπου φορούσε ένα 90s iconic φόρεμα, που δεν είχε εκτιμηθεί και τόσο. Πρόκειται για ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με T-shape μπούστο και cut outs, που ενώνονται από μια διάφανη λωρίδα σιλικόνης στην πλάτη. Το φόρεμα ανήκει στον Stephen Sprouse και την ανοιξιάτικη συλλογή του για το 1998, το οποίο φόρεσε πρώτη φορά στην πασαρέλα η Kate Moss. Όταν, όμως, μια juicy θηλυκή γυναίκα φόρεσε το ίδιο item στα MTV Awards της χρονιάς, οι αντιδράσεις ήταν μάλλον απογοητευτικές. Μιλάμε για την Carmen Electra η οποία δήλωσε ότι για χρόνια έμπαινε στους καταλόγους με τις πιο κακοντυμένες εξαιτίας αυτού του look.

https://www.instagram.com/p/CcDoTjtJPrG

Τώρα, όμως, και ειδικά πάνω στην Kim και τις statement καμπύλες της, ο κόσμος της μόδας αποθέωσε την feminine πλευρά της και σχολίασε πως «είναι απλώς sexy», με ότι και αν αυτό σημαίνει πια.