Styling tips: Τα παπούτσια που ταιριάζουν ιδανικά με τα wide leg παντελόνια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Styling tips: Τα παπούτσια που ταιριάζουν ιδανικά με τα wide leg παντελόνια σου

Τι παπούτσια θα βάλουμε με τα wide leg παντελόνια της άνοιξης; Παρακάτω όλες οι απαντήσεις.

Τα wide leg pants έγιναν τα πιο δημοφιλή παντελόνια του χειμώνα, ξεκινώντας φυσικά από τα denims. Από την στιγμή που είναι fit γίνεται δημοφιλές στα jeans, τότε αργά ή γρήγορα θα περάσει και στα υπόλοιπα styles και υφάσματα, αφού έχει αναγνωριστεί ήδη ως major αγαπημένο denim pants.

Έτσι, το είδαμε σε beige, grey, μαύρο και ενημερωμένο καρώ, αλλά και σε όλη την bright παλέτα, θέλοντας να ενσωματωθεί στα trends της φετινής άνοιξης. Ξεκίνησε αρχικά από πιο minimal brands όπως το The Row, και εντάχθηκε στην συλλογή του Miu Miu δημιουργώντας ένα ακόμη iconic piece, το low rise wide leg pants.

Εμείς από την άλλη αγκαλιάσαμε φυσικά την τάση, αφού η άνεση και η κομψότητα που μας χαρίζει το συγκεκριμένο παντελόνι είναι ασυναγώνιστη. Ειδικά, αν επιλέξεις ένα σχέδιο από φίνο βαμβακερό ύφασμα, με προσεγμένες τσέπες και μικρές πιέτες γύρω από την μέση, που παραπέμπουν στο κλασικό ανδρόγυνο παντελόνι, τότε ακόμη και το πιο απλό styling με ένα λευκό tank top, μπορεί να απογειώσει το elegance.

Wide leg pants + παπούτσια= Μια δυνατή εξίσωση.

Το ζήτημα των παπουτσιών στην περίπτωση των wide leg παντελονιών είναι ιδιαίτερο. Και αυτό γιατί ένα παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια χαρίζει όγκο και οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Αυτό σημαίνει πως καταλήγουν να τα φοράνε μόνο με ψηλοτάκουνα, γεγονός που αυτόματα τα κατατάσσει στα μη-εύκολα ρούχα της ντουλάπας μας.

Εμείς βρήκαμε τα 6 πιο stylish ζευγάρια, για να συνδυάσεις με τα wide leg παντελόνια σου, ανεξάρτητα από το ύψος και τον σωματότυπο σου. Ακολούθησε το παρακάτω inspo και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

1. Sneakers: Όσο και αν θεωρείς ότι σου στερούν πόντους, προσθέτουν ωστόσο στην άνεση και το coolness.

https://www.instagram.com/p/CbbxHaCowgi

2. Flip flops: Για ένα look ωδή στο Y2K style φόρεσε ένα ζευγάρι δίπατες σαγιονάρες.

https://www.instagram.com/p/CVgXN01ILZp

3. Strappy sandals: Ιδανικά για πρωί και βράδυ. Πήγαινε σε ένα ζευγάρι με μεσαίο, λεπτό τακούνι για να τονίζει την baggy γραμμή στο τελείωμα.

4. Mules: Αν θες να βάλεις mules τότε επέλεξε ένα statement ζευγάρι με ιδιαίτερο τακούνι ή δέρμα.

5. Pointy γόβες:Ότι πιο hot αυτή την στιγμή. Wide leg παντελόνι και ένα ζευγάρι stilettos pointy γόβες. P.S. τα neon χρώματα τους πάνε πολύ.

https://www.instagram.com/p/Ca2h048olp7

6. Velcro sandals: Αν ποντάρεις διαχρονικά στην άνεση τα velcro σανδάλια σου που φοράς πλέον και τον χειμώνα με κάλτσες, θα είναι σύμμαχος σου και την άνοιξη. Ένα ζευγάρι σε pastel απόχρωση θα είναι απλώς ονειρική.