Ψάχνω μία φούστα σαν αυτήν που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή: Τι μου προτείνετε;

Ψάχνω μία φούστα σαν αυτήν που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή: Τι μου προτείνετε;

Πώς να φορέσετε την umbrella skirt

H ερώτηση της αναγνώστριας

Γεια σας, με λένε Ειρήνη και ψάχνω μία φούστα σαν αυτήν που φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στην τηλεόραση(επισυνάπτω φωτογραφία). Μου αρέσει πολύ αυτό το κόψιμο και πιστεύω μου ταιριάζει. Πώς να τη βάλω όμως; Πού θα τη βρω; Καλά όχι αυτήν ακριβώς, κάτι τέτοιο... Δεν θέλω βέβαια να πάω και να κάνω αντιγραφή του look της. Any ideas?

Η απάντηση του Queen.gr

Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε ένα σατέν γαλάζιο πουά μπλουζάκι και μία umbrella skirt και τα δύο από το Topshop στο Sotris, ενώ οι ασημί γόβες της είναι από το Soho Soho. Αν εξαιρέσουμε τα παπούτσια που η αξία τους υπερβαίνει τα 500 ευρώ τα ρούχα της δεν κοστίζουν πάνω από 60 ευρώ ανά κομμάτι. Όπως κατάλαβες, το είδος φούστας που φορά η γνωστή τραγουδίστρια είναι η λεγόμενη umbrella skirt- λέγεται έτσι γιατί αν στριφογυρίσεις γύρω από τον εαυτό σου, παίρνει το σχήμα της ομπρέλλας.

Αποτελεί κορυφαίο trend στις φούστες για αυτή τη σεζόν, μιας και την είδαμε να πρωτοστατεί στην κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012. ;Ύστερα κατέκλυσε τα shows των Marc Jacobs, Dior, Prada, Pilotto. Είναι ψηλόμεση έτσι ώστε να αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, και αγκαλιάζει με χάρη τους γλουτούς, κρύβοντας με αυτό τον τρόπο τυγχόν ατέλειες. Τέτοιες φούστες υπάρχουν παντού πια (Zara, H&M, Topshop, Blanco, asos.com, κ.α.) αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σχέδιο που θα σου ταιριάζει και θα αναδείξει το δικό σου στυλ και σιλουέτα. Μπορείς κάλλιστα, προκειμένου να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα να επιλέξεις ένα τοπ ή πουκάμισο με κουμπιά που θα κουμπώσεις μέχρι και το τελευταίο. Πολύ καλή και σέξι εκδοχή είναι ένα κοντό τοπ που θα αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά σου. Θα κέρδιζες πόντους επίσεις με t-shirt με στάμπες και γράμματα, φορεμένο πάντα μέσα από τη φούστα. Εμείς λατρεύουμε τα αμάνικα πουκαμισάκια δεμένα στην κοιλιά, όμως οι πιο hot εκδοχές είναι ένα τοπ σαν αυτό της Δέσποινας ή ένα εντελώς απλό φανελάκι, φορεμένο από μέσα! Πάρε ιδέες και μην ξεχνάς τα statement αξεσουάρ και το πιο φωτεινό σου χαμόγελο!

*Πάρε έμπνευση από τις φωτό και δημιούργησε τη δική σου stylish εκδοχή...

Στείλτε μας τις απορίες σας στο info@queen.dpg.gr και διαβάστε περισσότερες συμβουλές στο Queen Μεζούρα.