La Vie en Blog: Street-style με την Πωλίνα Παρασκευοπούλου

La Vie en Blog: Street-style με την Πωλίνα Παρασκευοπούλου

Δίνοντας χρώμα σε μία μουντή μέρα

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να συναντήσουμε ένα κορίτσι που δεν συνηθίζει να αυτοφωτογραφίζεται για το fashion blog του, αν και θα έπρεπε. Η Πωλίνα Παρασκευοπούλου, είναι δημοσιογράφος και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με γνωστά περιοδικά και sites. Πριν μερικά χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην αγαπημένη της πόλη, το Παρίσι, για να συνεχίσει τις σπουδές της και να εργαστεί πάνω στη μόδα. Κάπως έτσι προέκυψε το My Parisienne Walkways και γεννήθηκε το La Vie en Blog.

Η Πωλίνα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Παρίσι, ψάχνοντας τα πιο ενδιαφέροντα hot spots και παίρνοντας συνεντεύξεις από νέους σχεδιαστές. Τη συναντήσαμε, λοιπόν, μια αρκετά μουντή μέρα στην Αθήνα και αποφασίσαμε να βάλουμε χρώμα και να την κάνουμε να φωτογραφηθεί. H φίλη μας προτιμά το casual και πρακτικό ντύσιμο, που μπορεί με μικρές μετατροπές να φορεθεί ολόκληρη τη μέρα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα χωρίς υπερβολική προσπάθεια.

Για αρχή η Πωλίνα φόρεσε μία δερμάτινη καμπάνα Nazezhda και ένα μακρύ τοπ σε neon animal print από την Staff Jeans. Mία πιο ροκ επιλογή που θα φορεθεί πολύ τόσο την Άνοιξη όσο και την ερχόμενη σεζόν. Ολοκληρώσαμε το look με ένα δερμάτινο βραχιόλι με μεταλλική λεπτομέρεια, 3rd Floor. Τονίσαμε το φυσικό σγουρό της Πωλίνας και κρατήσαμε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

Συνεχίσαμε στο ίδιο mood με πιο girlie όμως διάθεση. Φορέσαμε ένα neon tie-dye βαμβακερό maxi φόρεμα Staff Jeans που συνοδεύται με κόσμημα της ίδια εταιρείας και μαύρα δερμάτινα flatform πέδιλα Assos. Πιάσαμε τα μαλλιά μας για να αναδείξουμε την πλάτη του φορέματος.

Κατόπιν, δοκιμάσαμε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο casual look με ένα denim σορτσάκι με ριγέ ρεβέρ και ένα animal print χακί πουκάμισο - και τα δύο Staff Jeans. Tα συνδυάσαμε με πέδιλα με μεταλλικές λεπτομέρειες, Assos σε μαύρο χρώμα για να δώσουμε μία πιο δυναμική χροιά στο σύνολο και μία οικολογική backpack CORK.

Η επόμενη επιλογή, είναι ένα ιδιαίτερο σετ από την ανοιξιάτικη συλλογή της σχεδιάστριας Nazezhda. Φορέσαμε ένα "ταγέρ" με μία μίντι skater ψηλόμεση φούστα και τοπ με έξω πλάτη και ιδιαίτερη λεπτομέρεια, το οποίο μπορεί να φορεθεί και σαν γιλέκο, γυρνώντας την πλάτη μπροστά. Το υπέροχο αυτό σετ στο χρώμα της άμμου, το φορέσαμε με all star converse και ολοκληρώσαμε την εμφάνισή μας με ένα χειροποίητο κολιέ Shani Jacobi και ένα ιδιαίτερο clutch σε επίσης γήινη απόχρωση.

Ακόμη περισσότερο χρώμα για το επόμενο σύνολο! Τζιν πουκάμισο Staff Jeans με εμπριμέ μανίκια, δεμένο ψηλά στην κοιλιά. Σαλβάρι We are Still Bold and Beautiful, Converse All Star παπούτσια και μπαντάνα April Look, Ozon Boutique. Φυσικά, δεν ξεχάσαμε να φορέσουμε και πάλι το χαμόγελό μας.

Κλείσαμε με ένα ακόμη look που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπη τις περισσότερες ώρες τις μέρας. Ανδρικό πουκάμισο WESC, παστέλ skinny παντελόνι Staff Jeans και flat πέδιλα πέδιλα H&M (αυτό το στυλ παπουτσιού θα είναι το must του καλοκαιριού). H τσάντα που επιλέξαμε είναι το label we.are.la.vie και βγαίνει με διάφορα εμπριμέ καλύμματα, όπως μπορεί να φορεθεί και σκέτη. Το μακιγιάζ κρατήσαμε σε γήινους αλλά φυσικούς πάντα τόνους και αφήσαμε τα μαλλιά μας κάτω.

Το make-up και τα μαλλιά φυσικά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου, ενώ πίσω από το φακό ήταν όπως κάθε φορά, ο Dreamer.

Διαβάστε ακόμη:

Street style games με την Margarete Cruzemark

New Street Style Editorial: Βόλτα με τη Χρύσα και το Fashionism

Style games με την Νάσια Βάλβη από το Frou Frou

Βόλτα στην πόλη με τη Φιλιώ: All You Need Is Style

The street style editorial: Στην Αθήνα με την Κωνσταντίνα!