Η Ζέτα Δούκα δεν είναι απούσα. Μαζί με την Always είναι κοντά στα έφηβα κορίτσια που μας χρειάζονται

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι απούσα. Μαζί με την Always είναι κοντά στα έφηβα κορίτσια που μας χρειάζονται

Σίγουρα έχεις δει κι εσύ throwback παιδικών φωτογραφιών επωνύμων με το #mineisaiapousa  στο Instagram. Αναρωτήθηκες ποτέ πού αποσκοπούν;

Με αφορμή τη νέα καμπάνια της Always #mineisaiapousa που αφορά την απουσία των κοριτσιών από το σχολείο λόγω έλλειψης προϊόντων προσωπικής υγιεινής κατά την περίοδο, συνάντησα την ambassador, Ζέτα Δούκα η οποία μου μίλησε γι’ αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία.

Δεν είναι κάτι απλό. Και δυστυχώς είναι μία συνθήκη πέρα για πέρα αληθινή. Η έλλειψη σε σερβιέτες προκύπτει από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες έφηβων κοριτσιών σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάνουν ώρες ακόμη και μέρες από τις σχολικές τους εμπειρίες. Εκτιμάται ότι 10.000* κορίτσια, απέχουν καθημερινά από την εκπαίδευση.

Αν θες να βοηθήσεις κι εσύ την Always να στηρίξει ακόμη περισσότερο αυτή την προσπάθεια, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία από τα σχολικά σου χρόνια, κάνοντας tag την Always (@always.greece) και βάλε το #mineisaiapousa. Για κάθε ποστ, αυξάνεται η ποσότητα της δωρεάς.

Kampouri Zeta Douka Edit 03

Επίσης, μπορείς να επιλέξεις προϊόντα Always έως 12/04/2019 για να ενισχυθεί η δωρεά προϊόντων. Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε διπλού πακέτου Always μέχρι τις 12/4 η Always θα αυξήσει την ποσότητα της δωρεάς!

*Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την MRB Hellas μεταξύ 12.09 – 20.10.2018 σε πανελλαδικό δείγμα από κορίτσια ηλικίας 12-18 ετών, που έχει ξεκινήσει η περίοδός τους, σε συνεργασία με τις μητέρες τους, που έδωσαν την συναίνεση τους ώστε να συμμετέχουν τα παιδιά τους στην έρευνα. 500 συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν με μαθήτριες και αντίστοιχα 500 με τις μητέρες τους. Οι αναλογίες διαμορφώθηκαν ώστε να αντιπροσωπεύουν το ηλιακό κοινό και τον τόπο διαμονής ώστε να αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα του ελληνικού πληθυσμού.