Summer splash: Όσα χρειάζονται τα παιδιά στις καλοκαιρινές βουτιές και τις εξορμήσεις τους

Summer splash: Όσα χρειάζονται τα παιδιά στις καλοκαιρινές βουτιές και τις εξορμήσεις τους

Ο Ιούνιος είναι χωρίς αμφιβολία ο αγαπημένος μήνας των παιδιών.

Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί κλείνουν, η καταμέτρηση των... βουτιών και των παγωτών αρχίζει και η σκέψη των διακοπών, προκαλεί χαρά και ενθουσιασμό. Για τις μαμάδες όμως, η περίοδος που ξεκινά δεν είναι και η πιο εύκολη. Και αυτό διότι καλούμαστε να βρούμε τρόπους να κρατήσουμε τα παιδιά μας απασχολημένα με επιλογές δημιουργικές και διασκεδαστικές και ταυτόχρονα, να ανανεώσουμε την παιδική, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Στη δική μου περίπτωση, όταν πριν από μερικές ημέρες αποφάσισα να «κατεβάσω» τα περσινά καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό των μικρών μου, διαπίστωσα ότι υπήρχαν πολλές ελλείψεις. Και αυτό διότι τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που μέσα σε έναν χρόνο, πολλά από τα outfits τους δεν τους εφαρμόζουν! Χρειαζόταν, λοιπόν, να προμηθευτώ με νέα, καλοκαιρινά σύνολα και για να επιτύχω τα σχέδιά μου με τον πλέον εύκολο και ταυτόχρονα οικονομικό τρόπο, έκανα την έρευνα μου και βρήκα ό,τι χρειαζόμουν στη νέα H&M καλοκαιρινή, παιδική συλλογή -και μάλιστα, σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 4,99 ευρώ!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείς και εσύ να ανανεώσεις τα καλοκαιρινά outfits των παιδιών σου, είμαι σίγουρη πως η παρακάτω λίστα θα χαρίσει στυλ και άνεση στις καλοκαιρινές εξορμήσεις και τις βουτιές των μικρών σου, στην πόλη και το νησί.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr