Πώς θα καθαρίσετε βήμα βήμα μια μπουκωμένη μυτούλα;

Πώς θα καθαρίσετε βήμα βήμα μια μπουκωμένη μυτούλα;

Η μπουκωμένη μυτούλα των παιδιών μας είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ειδικά όταν τα παιδιά μας βρίσκονται στα πρώτα χρόνια του σχολείου.

Η μύτη που τρέχει και η δυσκολία στην αναπνοή δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους με αποτέλεσμα να έχουμε (ακόμα πιο) πολλή γκρίνια, ακεφιές και αρνήσεις να αντιμετωπίσουμε. Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί τόσο πιο δύσκολο είναι να φυσήξει σωστά τη μύτη του, με αποτέλεσμα, καθώς το κρυολόγημα εξελίσσεται, τα πράγματα να γίνονται πολύ χειρότερα. Δεν είναι άλλωστε απίθανο ένα απλό συνάχι να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό. όπως είναι για παράδειγμα η ωτίτιδα.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα της μπουκωμένης μύτης του παιδιού μας. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι ένα από τα προβλήματα που έχουν την πιο εύκολη λύση, αρκεί το παιδί μας από νωρίς να εξοικειωθεί με αυτή και να την αντιμετωπίζει έτσι. Η λύση αυτή είναι το Fitonasal Pediatric, ένα σπρέι ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού της ρινικής κοιλότητας που οφείλονται σε γριπώδεις συνδρομές, κοινό κρυολόγημα, αλλεργικές ρινίτιδες και ιγμορίτιδες, τόσο οξείες όσο και χρόνιες. Δρα χάρη στο TANNISAL, ένα μοριακό σύμπλοκο τανινών και αλίτη που αλληλεπιδρά με τον ρινικό βλεννογόνο, καθώς εκτός της αποσυμφόρησης, παράλληλα τον προστατεύει. Επιπλέον, χάρη στο σπρέι εκνέφωσης συνεχούς ροής, το προϊόν προσφέρει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννα και τους παθογόνους, ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που παγιδεύονται μέσα σε αυτή (ιούς, βακτήρια, καπνό, αιθάλη, γύρη, ερεθιστικές ουσίες, κλπ).

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr