Τρεις καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια

Τρεις καθημερινές συνήθειες που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια

Η καθημερινότητα τρέχει κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από ένα κλισέ. Ειδικά μια μητέρα, είτε έχει μωρά είτε μεγαλύτερα παιδιά… τρέχει και δεν φτάνει!

Όλες βρισκόμαστε συνεχώς σε μια διαδικασία «να προλάβουμε» όλο και περισσότερα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε εξαντλημένες από την προσπάθεια, ακόμα κι αν έχουμε φτάσει μόλις στα μισά. Εμείς οι ίδιες όμως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο ευχάριστη και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε όλο και περισσότερα, νιώθοντας όμως όλο και καλύτερα! Το θέμα είναι να μην παραμελούμε τους εαυτούς μας. Μια μητέρα φροντίζει την οικογένειά της, χρειάζεται όμως και εκείνη φροντίδα, τόσο από τους άλλους, όσο και από τον ίδιο της τον εαυτό…

Η μαμά προσπαθεί ώστε όλη η οικογένεια να ξεκινά την ημέρα ευχάριστα, φροντίζοντας όσα περνούν από το χέρι της. Η μαμά έχει κατά νου όλη η οικογένεια να τρώει σωστά και υγιεινά, από το πρωινό, μέχρι το δείπνο και όλα τα ενδιάμεσα σνακ, γεύματα, ποτά… Φροντίζει όμως το ίδιο και τη δική της διατροφή; Ας δούμε τρεις τρόπους, τρεις καθημερινές συνήθειες, που εύκολα μπορούμε να προσθέσουμε στο πρόγραμμά μας για να μας κάνουν να αισθανόμαστε συνεχώς γεμάτες ενέργεια!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr