Γάτες vs Αόρατος τοίχος: Το βίντεο που ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια προβολές

Νατάσσα Σχοινά
Γάτες vs Αόρατος τοίχος: Το βίντεο που ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια προβολές

Το πιο διασκεδαστικό θέαμα έρχεται από τα αγαπημένα μας ζώα.

Στο YouTube θα βρεις μεγάλη γκάμα από βίντεο. Κάθε λογής, κάθε περιεχομένου, κάθε διάρκειας. Γενικά τα πάντα. Από τρέιλερ και βίντεο κλιπ μέχρι αποσπάσματα από την καθημερινότητα του γείτονα της διπλανής πόρτας. Και αυτός είναι ο σκοπός. Να λειτουργεί ως μία database για τέτοιο οπτικοακουστικό θέαμα. Γι’ αυτό και μπαίνεις καθημερινά και αφιερώνεις ακόμα και ώρες της ζωής σου σε αυτό.

Ένας τομέας στον οποίο η πλατφόρμα τα πάει εξαιρετικά είναι αυτός των ζώων. Όλοι γνωρίζουμε πόσο αστείες στιγμές μπορούν να απαθανατιστούν όταν υπάρχει ένα ζωάκι στη θέση του πρωταγωνιστή και το YouTube το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Για να είμαστε ακριβείς, υπάρχουν πολλά βίντεο με εκατομμύρια views στις μετρήσεις τους και δεν είναι να απορείς με το θέαμα που προσφέρουν.

Οι οικογένειές τους, πάντως, έχουν πολλή έμπνευση για να βγαίνουν βίντεο όπως αυτό που βρίσκεται στη συνέχεια. Τι έχει γίνει σε αυτό; Μία διαφάνεια έχει τοποθετηθεί μπροστά σε μία σειρά από γάτες. Αντικείμενα που τους τραβούν την προσοχή κινούνται μπροστά τους από την απέναντι πλευρά ώστε να μπουν στη διαδικασία να βρουν τρόπο να περάσουν τον εικονικό τοίχο και να βρεθούν στο «θήραμα».

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ αστείο, αφού η κάθε μία έχει και μία διαφορετική αντίδραση ανάλογα με την προσωπικότητα -και την ευφυΐα- της.

Δες το στη συνέχεια.