Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτό το έλαιο φροντίδας θα τα ζωντανέψει (όχι, δεν θα τα βαρύνει)!

Έχεις λεπτά μαλλιά; Αυτό το έλαιο φροντίδας θα τα ζωντανέψει (όχι, δεν θα τα βαρύνει)!

Δες μια καινοτομία που μόλις έφτασε στα χέρια μας και θα καταλάβεις

Τα έλαια έχουν μπει για τα καλά στην φροντίδα των μαλλιών μας και σήμερα η Schwarzkopf Professional έρχεται με μια ιδέα που θα σε ενθουσιάσει, αν ψάχνεις ακόμα το ιδανικό λάδι για τα μαλλιά σου.

Το BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Marula για λεπτά μαλλιά και το BC Oil Miracle Mist με Έλαιο Argan για χονδρά μαλλιά είναι δύο ανάλαφρες φόρμουλες χωρίς σιλικόνη που εξατμίζονται γρήγορα, ώστε να περιποιούνται τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν- γιαυτό και είναι ιδανικά ακόμα και για τους πιο λεπτούς τύπους μαλλιών!

Ειδικά μελετημένα, τα BC Oil Miracle Mists τυλίγουν την τρίχα με ένα πολυτελές πέπλο θρέψης, το οποίο επανορθώνει τις φθορές και προστατεύει τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, αφήνοντάς τα λαμπερά, με ανάλαφρη αίσθηση. Τα μάλιστα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως θεραπεία, βοηθητικά στο στέγνωμα με πιστολάκι, για τελείωμα ή ως θεραπεία πριν το λούσιμο.

Συγκεκριμένα, το BC Oil Miracle Mist για λεπτά μαλλιά χρησιμοποιεί την Τεχνολογία Micro-Dispersion για να συγκεντρώσει όλα τα οφέλη μιας θεραπείας με βάση τα έλαια, σε μια φόρμουλα που δεν περιέχει σιλικόνη και έχει δράση κατά του φριζαρίσματος, χαρίζοντάς τους μοναδική λάμψη.

Αν έχεις χοντρή τρίχα, το BC Oil Miracle Mist για χονδρά μαλλιά είναι εξαιρετική επιλογή γιατί λειτουργεί ως treatment που τιθασεύει,λειαίνει και δίνει λάμψη στα μαλλιά, φυσικά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.