Pamela Anderson: Άλλαξε το hairlook της και δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Βιβή Αγγελάκη

Δείτε τις φωτογραφίες 


Αποτέλεσε σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του '90 και νούμερο ένα στη φαντασία των ανδρών! Η Pamela Anderson, γνωστή για τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές Home Improvement, V.I.P, αλλά κυρίως οι περισσότεροι τη θυμόμαστε από το Baywatch, αποθεώθηκε όσο καμία άλλη ενώ δικαίως της αποδόθηκε ο τίτλος της σεξοβόμβας του Hollywood!

Κι ενώ κάποτε η star αναστάτωνε τα πλήθη με τις sexy φωτογραφήσεις της, αποκαλύπτοντας τις πλούσιες καμπύλες της, η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, μας απογοητεύει με τις δημόσιες εμφανίσεις της. Η 47 ετών Pamela δείχνει να έχει παραμελήσει τον εαυτό της καθώς σε πολλές φωτογραφίες την έχουμε δει απεριποίητη , μη θυμίζοντας σε τίποτα την πάλαι ποτέ sexy C. J. Parker στη σειρά Baywatch.

Η τελευταία της όμως εμφάνιση μας έκανε να αναθεωρήσουμε κάπως. Με νέο hairlook, χωρίς τα μακριά extensions στα μαλλιά της και χωρίς έντονο μακιγιάζ, η Pamela έδειχνε 10 χρόνια νεότερη!

Με το νέο σοφιστικέ καρέ της, εθεάθη σε έξοδό της συνοδευόμενη από έναν μυστηριώδη άντρα και πραγματικά έλαμπε.


Φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι και αφήνοντας τον ένα της ώμο ακάλυπτο, η star ήταν τόσο απλή αλλά γοητευτική!

Εσείς τι λέτε, σας άρεσε το νέο της hairlook;

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε τη Michelle Williams που ξέρατε! Το νέο της hairlook είναι απλά εντυπωσιακό

Άλλη μια εμφάνιση της Margot Robbie που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης