Το μεγάλο «ψέμα» που έκρυβε η εμφάνιση της Gigi Hadid στα MTV Movie Awards 2016!

Βιβή Αγγελάκη
Το μεγάλο «ψέμα» που έκρυβε η εμφάνιση της Gigi Hadid στα MTV Movie Awards 2016!

Το είχες καταλάβει;

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας ήταν που γράφαμε από αυτή εδώ τη στήλη για το πόσο εντυπωσιακό ήταν το νέο hairlook της Gigi Hadid. Το όμορφο supermodel εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards με βαθιές αφέλειες αλά Brigitte Bardot που κάλυπταν το μέτωπό της και έντονο φιλάρισμα στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της.

Gigi Hadid Bangs MTV Movie Awards 2016 3 b6536


Κι όμως, αυτή η εμφάνιση της Gigi έκρυβε ένα μεγάλο ψέμα που δεν το περιμέναμε! Το 20 χρονο It girl της Μόδας ΔΕΝ έκοψε ΠΟΤΕ τα μαλλιά του αφέλειες αλλά προτίμησε με τη βοήθεια του hairstylist που επιμελήθηκε το look, Bryce Scarlett, να φορέσει αφέλειες με clip που έδειχναν απόλυτα φυσικές.

Gigi Hadid Bangs MTV Movie Awards 2016 1 6a1dd


Μάλιστα ο Bryce σχολίασε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του : «Ήταν εν μέρει περούκα. Ξέραμε ότι θα φορούσε Versace, γι 'αυτό θέλαμε το look της να θυμίζει και να δείχνει Versace, ως φόρος τιμής στην Donatella Versace» και συνέχισε « Η Gigi αγαπά να δοκιμάζει νέα looks και της αρέσει να παίρνει ρίσκο. Είναι πολύ όμορφη, άλλωστε, και μπορεί να πειραματίζεται πολλά διαφορετικά πράγματα στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.»

Gigi Hadid Bangs MTV Movie Awards 2016 2 17900


Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Gigi μας μπερδεύει με το κούρεμά της. Θυμήσου εδώ το σάλο που είχε ξεσπάσει πέρυσι το Νοέμβριο όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των American Music Awards με ένα ψεύτικο καρέ.

sergwert a31a5


Τώρα, αν θέλεις κι εσύ να δεις αν σου «πηγαίνουν» οι αφέλειες ΧΩΡΙΣ να κόψεις τα μαλλιά σου, δεν έχεις είτε να δοκιμάσεις το κόλπο που σου είχαμε δείξει πριν λίγο καιρό εδώ, είτε να πειραματιστείς τις αφέλειες με clip (όπως τις αφέλειες της Hershesons) που μπορουν να εφαρμοστούν εύκολα στο μπριστινό μέρος των μαλλιών σου και με μια κίνηση ανανεώνουν την εμφάνισή σου!(μπορείς να τις βρεις εδώ)