Τι είναι το Detox Makeup Look και πώς θα το πετύχεις!

Βιβή Αγγελάκη
Τι είναι το Detox Makeup Look και πώς θα το πετύχεις!

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις κάτι πιο detox... στο μακιγιάζ σου!

Το Φθινόπωρο έχει μπει και αν ανήκεις στις κατηγορίες των γυναικών που α)προτιμούν ένα πιο ανάλαφρο, δροσερό μακιγιάζ δίνοντας εμφαση στη λαμπερή επιδερμίδα τους ή β) λατρεύουν να πειραματίζονται με το μακιγιάζ τους... τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το detox makeup look!

Τι είναι το detox makeup look;

Στην ουσία πρόκειται για ένα φρέσκο makeup look, που αναδεικνύει τη φυσική λάμψη του δέρματος μετά το καλοκαίρι, κάνοντας το να φαίνεται δροσερο και glossy!

Πώς θα το πετύχεις;

Η Έλενα Χατζηνικολίδου, makeup artist και creative director της Inglot, σου δείχνει βήμα-βήμα πώς θα τα καταφέρεις μόνη σου και με ποια προϊόντα! Πάτα play στο βίντεο.

Το Detox Makeup Look χρησιμοποιεί ως ανάλαφρη βάση το Face and Body Bronzer 91 και δίνει ζωντάνια και χρώμα στο δέρμα με το AMC Face Blush 95. To μακιγιάζ των ματιών παραμένει φυσικό, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα φρύδια, εφαρμόζοντας το Brow Shaping Mascara. To Rich Care Lipstick είναι το προϊόν που ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη και τους δίνει μία ελαφριά λάμψη υγείας. Το Detox Makeup Look ολοκληρώνεται ψεκάζοντας όλο το πρόσωπο με το Refreshing Face Mist (Dry to Normal).