Προϊόντα μαυρίσματος για λάμψη και ενυδάτωση από τη Lavish Sun Care!

Βιβή Αγγελάκη
Προϊόντα μαυρίσματος για λάμψη και ενυδάτωση από τη Lavish Sun Care!

Για να διαλέξεις την υφή που σου ταιριάζει

Μαύρισμα και ενυδάτωση μαζί; H νέα ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Total Sun Block της Lavish Sun Care, η οποία σχεδιάστηκε από Έλληνες επιστήμονες και παράγεται στη Θεσσαλονίκη, προστατεύει από τη UV & IR υπέρυθρη ακτινοβολία ενισχύοντας τους μηχανισμούς επανόρθωσης και άμυνας της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει ομοιόμορφο μαύρισμα, λάμψη και ενυδάτωση!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ανάμεσα στις δύο διαφορετικές υφές!

lavish sun care

1. Sun Tanning Dry Oil – Λάδι σώματος για έντονο μαύρισμα
Το Sun Tanning Dry Oil της Lavish Sun Care, σε μορφή spray, είναι λάδι σώματος που χάρη στη μεταξένια σύνθεση του χαρίζει ένα γρήγορο φυσικό μαύρισμα, ενώ περιποιείται και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Ενεργό συστατικό του είναι η βιταμίνη Ε που προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση. Διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη μεταξένια με ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Προσοχή στις φωτοευαίσθητες επιδερμίδες. (Η τιμή του Sun Tanning Dry Oil διαμορφώνεται στα 10€).


2. Intensive Tanning Gel
Το μαγικό Gel της Lavish Sun Care προσφέρει γρήγορο και τροπικό μαύρισμα που διαρκεί. Ταυτόχρονα η σύνθεσή του με Βιταμίνη Ε & Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Προσοχή στις φωτοευαίσθητες επιδερμίδες. (Η τιμή του Intensive Tanning Gel διαμορφώνεται στα 12€).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://lavishcare.eu/sun