Τα πιο δροσιστικά και αναζωογονητικά αρώματα γι αυτό το Καλοκαίρι από την Fresh Line!

Βιβή Αγγελάκη
Τα πιο δροσιστικά και αναζωογονητικά αρώματα γι αυτό το Καλοκαίρι από την Fresh Line!

Νέες αφίξεις στο Fresh Bar!

Ο υδράργυρος "χτυπάει" κόκκινο και σίγουρα ένα βαρύ άρωμα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έβαζες στην τσάντα των διακοπών σου. Από την άλλη πλευρά, ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στη δροσερή μυρωδιά του σύκου, της φράουλας, του βατόμουρου, του σταφυλιού; Η νέα σειρά της Fresh Line είναι εμπνευσμένη από τα πιο δημοφιλή αρώματα του Fresh Bar και έρχεται να κάνει πιο μυρωδάτο το καλοκαίρι μας!

Απλά συστατικά και πλούσια αρώματα ενώνονται δίνοντας τόνους ενέργειας και αναζωογόνησης σε κάθε στιγμή. Η δημιουργία αυτών των μοναδικών αρωμάτων βασίζεται σε συνδυασμούς από φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και μπαχαρικών του Fresh Bar με ό,τι πιο φυσικό και ζωογόνο υπάρχει, το νερό!

fresh line

Το αποτέλεσμα είναι 7 Body Waters εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους με διακριτά & δροσιστικά αρώματα:Δαμάσκηνο & Βατόμουρο, Σταφύλι & Νεκταρίνι, Ρόδι & Κράνμπερι, Σύκο & Πράσινο Τσάι, Φράουλα & Γάλα, Φιστίκι & Αμύγδαλο, Κάρδαμο & Λευκό Τσάι. Το ελαφρύ, πλαστικό μπουκάλι χωρά άνετα στην τσάντα, επιτρέποντάς μας να το έχουμε μαζί όπου, κι’ αν βρισκόμαστε.