Beauty News: Η Zoe Kravitz είναι η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ YSL Beauty

Βιβή Αγγελάκη
Beauty News: Η Zoe Kravitz είναι η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ YSL Beauty

Ο οίκος ομορφιάς YSL Beauty ανακοινώνει τη συνεργασία με την Zoë και την καλωσορίζει στην οικογένεια YSL!

Έχει χαρακτηριστεί από το περιοδικό Variety ως μια από τις ηθοποιούς που “αξίζει να παρακολουθήσεις” ενώ η πρόσφατη ερμηνεία της στην τηλεοπτική επιτυχία Big Little Lies γοήτευσε το κοινό παγκοσμίως. Η Zoe Kravitz, όμως, εκτός από ανερχόμενο αστέρι, είναι ένα style icon που μεταδίδει με κάθε insta-ανάρτηση το μήνυμα της σύγχρονης πολυτέλειας. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας την επιβραβεύουν για τις πρωτοποριακές της εμφανίσεις και λατρεύουν την επιθυμίας της να ανατρέψει τα στερεότυπα και να δημιουργεί looks που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα της.

ZOE KRAVITZ 03 Tσ ELODIE DAGUIN

Τολμηρή και πάντα έτοιμη να υπογράψει την κάθε στιγμή της ζωής της αλλά και κάθε επαγγελματική ενέργεια της με αυθεντικότητα, αυτοπεποίθηση αλλά και με σεβασμό ως προς το διαφορετικό, η Zoe μπαίνει στην οικογένεια YSL και γίνεται η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς YSL Beauty.

ZOE KRAVITZ OFFICIAL PORTRAIT Tσ ELODIE DAGUIN

Και η επίσημη ανακοίνωση δια στόματος Zoe: "Ο οίκος ομορφιάς YSL ήταν πάντα μια από τις αγαπημένους μου μάρκες. Η ικανότητά να συνδυάζεις τα πιο κομψά στιλ με μια δόση ανατρεπτικότατης ήταν για μένα ένας από τους καλύτερους τρόπους να εκφραστείς μέσα από τη μόδα και την ομορφιά. Τίποτα δεν είναι βεβιασμένο, τίποτα δεν είναι ψεύτικο - αντίθετα όλα είναι τολμηρά και δυνατά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με αυτή τη θρυλική και διαχρονική μάρκα."

ΥΓ: Μπες στα social media της Zoe και δες τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ της, που φέρουν την υπογραφή του πιο ανατρεπτικού brand.