Victoria Beckham: Το τρικ στο μακιγιάζ που κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια της

Βιβή Αγγελάκη
Victoria Beckham: Το τρικ στο μακιγιάζ που κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα τα μάτια της

Δες το βιντεάκι που βάφεται

Εκτός από σχεδιάστρια και businesswoman, η Victoria Beckham είναι μία γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο και γι αυτό το λόγο α) οι εμφανίσεις της είναι πάντα αψεγάδιαστες- από την κορυφή έως τα νύχια και β) θέλουμε να μάθουμε όλα τα μυστικά ομορφιάς της! Στο βίντεο που ετοίμασε για την Estée Lauder, λοιπόν, η Posh αποκάλυψε το κόλπο που κάνει τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα αλλά και τον τρόπο που πετυχαίνει το sexy μακιγιάζ ματιών της.

Πάρε μία πρώτη γεύση εδώ:


Για να πετύχει το iconic smoky eye look της, η Victoria ξεκίνησε φορώντας σκιές από την παλέτα ματιών της Estée Lauder (πιο συγκεκριμένα την Eye Palette in Noir, Blanc, Gris and Bordeaux). Αρχικά έβαλε τη λευκή και τη γκρι σκιά στα βλέφαρά της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της, ενώ συνέχισε με τη μαύρη σκιά, την οποία άπλωσε και «δούλεψε» με ένα λεπτό πινελάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων της. Βέβαια, αντί να απλώσει τη σκιά σε μία ευθεία γραμμή κάτω ακριβώς από τη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων της, ακολούθησε τη φυσική καμπύλη του ματιού της. «Αντί να δημιουργήσεις μια ευθεία γραμμή, νομίζω ότι είναι πιο ωραίο αν κάνεις μία μικρή καμπύλη. Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι ανοίγει το μάτι ακόμη περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Beckham.


Στη συνέχεια, παίρνοντας ένα μεγαλύτερο πινέλο μακιγιάζ, η Vic άπλωσε τη βουργουνδί σκιά από την παλέτα στο βάθος τους ματιού της, κατά μήκος του κόκκαλου των ματιών της. «Αυτό κάνει πραγματικά το μακιγιάζ των ματιών να φαίνεται ακόμη πιο έντονο, αλλά χωρίς να κάνει τα μάτια να δείχνουν κλειστά» δηλώνει η ίδια.

Το look ολοκληρώνεται με το Smudgy Matte Eyeliner στην απόχρωση Graphite, το Eye Kajal in Black Saffron Vanille with Sharpener και τη Eye Ink Mascara in Blackest από την Estée Lauder.

Δες όλο το look στο παρακάτω βίντεο: