Νέα beauty εμμονή: Το vegan foundation της The Body Shop

Βιβή Αγγελάκη
Νέα beauty εμμονή: Το vegan foundation της The Body Shop

Γνώρισέ το!

Back to natural! Το φυσικό μακιγιάζ και γενικότερα το «no make up look» έχει επανέλθει δυναμικά στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να επενδύσουμε σε ένα foundation που θα καλύπτει τις ατέλειες της επιδερμίδας μας αλλά ταυτόχρονα θα την αφήνει να αναπνέει. Κι αν είσαι σε αναζήτηση νέου συμμάχου... τότε, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και σε δεύτερη φάση να αποκτήσεις το νέο vegan foundation από τη The Body Shop.

FOUNDATION MATTE CLAY 010 PERUVIAN LILY 30ML BRNZ

Τι το κάνει διαφορετικό; Η σύνθεση του Matte Clay Foundation είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καθαρίζει την επιδερμίδα σας ενώ συγχρόνως προσφέρει κάλυψη, συνδυάζοντας έτσι με τον πιο ιδανικό τρόπο τις δύο αυτές ανάγκες ώστε να μπορείς να ανακτήσεις τον έλεγχο της επιδερμίδας. Τελειοποιεί την επιδερμίδα με 24ωρη κάλυψη, ενώ παράλληλα την καθαρίζει χάρη στο έλαιο τεϊόδενδρου και καταπολεμά τη γυαλάδα, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνέει. Ένα συναρπαστικό, νέο, must-have προϊόν make-up, ιδιαίτερα για τις λιπαρές επιδερμίδες!

Ελαφρύ και 100% vegan, είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ενώ είναι διαθέσιμο σε 10 αποχρώσεις και ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Κι αν ψάχνεις tip για τέλεια και άψογη εφαρμογή: Χρησιμοποίησέ το με το πολυχρηστικό σφουγγαράκι Complexion Blender