MAD VMA 2018: 4 Beauty looks που αγαπήσαμε χθες βράδυ

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
MAD VMA 2018: 4 Beauty looks που αγαπήσαμε χθες βράδυ

Και πρέπει να τα δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Έδωσαν έμπνευση, χάρισαν θαυμασμό στο φανατικό κοινό τους... έλαμψαν με τις επιλογές τους σε στυλ, μακιγιάζ και μαλλιά! Δες τι ξεχωρίσαμε από το κόκκινο χαλί των MAD VMA 2018:

Μαίρη Συνατσάκη

The 80's hair Style

Τα μαλλιά της σε κοντό καρέ, με έντονη μπούκλα θύμιζαν την διάσημη περμανάντ της δεκαετίας του '80 που όλες οι γυναίκες εκείνης της εποχής έσπευδαν να υιοθετήσουν. Σε συνδυασμό με το φλούο πανωφόρι της και το metallic φόρεμά της το απότελεσμα ήταν άκρως Disco Girl!

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς: έναν αφρό και ένα σπρέυ για όγκο στις ρίζες.

LP2 2297
LP2 2523

Δέσποινα Καμπούρη

Το metallic smokey eye

Μεταλλική σκιά σε bronze αποχρώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο σε συνδυασμό με μαύρο έντονο μολύβι που προεκτεινόταν στην εξωτερική γωνία του ματιού και έντονες μαύρες βλεφαρίδες. Ένα άκρως καλοκαιρινό και σέξι γατίσιο βλέμμα, που θα σε βγάλει... ασπροπρόσωπη σε κάθε βραδινή σου έξοδο αυτό το καλοκαίρι.

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς: Μαύρο μαλακό μολύβι ματιών, μαύρο αιλάινερ και μεταλλική απόχρωση σκιάς.

DESPOINA copy





DEMY

Το κοντό επιμελώς-ατημέλητο καρέ



Τόσο νεανικό, φυσικό και ταυτόχρονα σέξι λουκ που χθες το βράδυ η Demy μας έβαλε σε σοβαρές σκέψεις... Μήπως φέτος να πάρουμε την απόφαση και να κόψουμε τα μαλλιά μας τόσο κοντά; Η φράντζα στο πλάι σε συνδυασμό με το ελαφρώς wavy style απογείωσαν την εμφάνισή της.



Για να το πετύχεις θα χρειαστείς: Αφρό μαλλιών για wavy look η salt spray (αλατόνερο)



LP2 2317




ΝΑΥΑ



Η sleek μακριά ponytail



Φυσικά και πολλές από εμάς ζηλεύουμε το ξανθό πλατινέ μαλλί (Icy Blonde) που είναι γνωστό πως δεν ταιριάζει σε όλες μας εύκολα. Επιπλέον, όλες αν καταφέρναμε να το διατηρήσουμε, θα θέλαμε να μπορούμε να το υποστηρίξουμε σε μια μακριά αλογοουρά σαν αυτή της τραγουδίστριας NAYA; Θηλυκό, καλοκαιρινό και ταυτόχρονα ιδανικό look για κάθε ώρα της ημέρας.



Για να το πετύχεις θα χρειαστείς: Θερμική πρέσα ή σίδερο ισιώματος, προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα, σαμπουάν silver.

LP2 2267

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 βήματα για το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ μακιγιάζ